2019. 06. 11. - 08:55

Kim Kardashian megmutatta pici fiát

Kim Kardashian megmutatta pici fiát

Megérkezett az első fotó Psalmról, Kanye West és Kim Kardashian negyedik gyermekéről, akit a harmadikhoz hasonlóan béranya hozott a világra.

Immár negyedszerre lett szülő Kim Kardashian és Kanye West közel egy hónappal ezelőtt. A gyermek születését követően pár napig a nevét sem közölték, majd kiderült: a kisfiú a Psalm nevet kapta.KardashianWest_baba_1
 
Most az első fotó is megérkezett róla: a Kim Instagram oldalán látható képen a pici fiú békésen alszik.
 
A baba a sztárpár második fia – legidősebb lányuk, North 5 éves, sorrendben utána érkezett Saint, a fiú, aki 3 esztendős, illetve a most 16 hónapos kislány, Chigaco.
 
A harmadik és a negyedik baba béranya segítségével születhetett meg, ugyanis Kim Kardashiannek második terhessége után nem javasoltak orvosai újabb gyermekvállalást – mindkét várandóssága idején komplikációk léptek fel.
 
Kim és Kanye tehát valóban nagycsaládosok lettek, bár a Kardashian-lány korábban bevallotta: férje eredetileg hat gyermeket szeretett volna.
 
Nem tudni, kap-e a négy csemete még testvért, annyi bizonyos, hogy a sztárpárnak így is sok segítségre van szüksége a família ellátásához.
 
Egy forrás szerint azonban, noha valóban dadák és asszisztensek vannak segítségükre, éjszakánként maguk kelnek fel a babákhoz. Tisztában vannak azzal, hogy gyermekeikkel minőségi időt kell eltölteniük.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.