2023. 09. 29. - 08:30

Lézerekkel mozgathatnak bolygókat az idegenek?

Lézerekkel mozgathatnak bolygókat az idegenek?

Indiai szakértők szerint a földönkívüliek lézereket használnak a bolygók mozgatására és lakhatóbbá tételére.

Lézereket alkalmaznak az idegenek a bolygók mozgatására – állítják indiai tudósok. Raghav Narasimha, Margarita Safonova és C. Sivaram – mindannyian a bangalore-i Christ Egyetem Indiai Asztrofizikai Intézetének munkatársai - meg vannak győződve arról, hogy a földönkívüliek képesek gyarmatosítani az űrt. Olvasd el: Az idegenek jó eséllyel mesterséges intelligenciák?bolygok_tavolban_01
 
Sőt, hatalmas űrrendszereket tehetnek lakhatóbbá, magukkal hozva az otthonukat.
 
A rendkívüli állításokat a KIC 8462852 törpecsillag tanulmányozása közben fogalmazták meg.
 
„Egy civilizáció olyan rendszerré terjeszkedhet, melynek bolygói a lakható zónában vannak. De át is lehet helyezni egy bolygót abba” – vélekednek a tudósok. 
 
Az állítás azt követően látott napvilágot, hogy a NASA elkezdte feltérképezni az eget, idegen civilizációk jelei után kutatva. Olvasd el: 50 új bolygót fedezett fel a mesterséges intelligencia a NASA adatkészletében
 
Konferenciákat tartottak annak lehetőségéről, hogy a James Webb teleszkóp bizonyítékokat találjon földönkívüli életre egy másik bolygón – mondta el dr. Michelle Thaller, az amerikai űrkutatási hivatal tudósa.
 
„Más tudósok is vannak, akik az égbolton kutatnak idegen civilizációk jelei után. Konferenciákat tartottunk arról, mi történik, ha a James Webb teleszkóp megfigyeli egy bolygó légkörét egy másik csillag körül és olyan dolgokat látunk, amelyek nem látszanak természetesnek” – magyarázta dr. Thaller.
 
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.