2022. 11. 21. - 07:50

Műmedvét kínálnak alváshoz

Műmedvét kínálnak alváshoz

Felnőtt mackót szerezhet be, aki egyedülállóként arra vágyik, hogy legyen valami, amit átölelhet – az életnagyságú teddy nagy sikert aratott.

Műmackót kínál alváshoz egy cég. Az embernagyságú teddy macit két bolgár nő alkotta meg, azzal a céllal, hogy komfortosabbá tegye az egyedülálló nők mindennapjait. Olvasd el: Még jegygyűrűt is vett robotfeleségének az ausztrál férfimaci_lovingbearpuffy_1
 
Elmondásuk szerint a Puffy névre keresztelt medve a fizikai jelenlét szükségessége miatt készült, az emberi testet helyettesíti és aranyos mackó feje van. A piacra 135 fontért került, azaz 63 ezer forintért szerezhető be.
 
Ina Marholeva bolgár modell a kreatív tervezője, barátnője, Tonia Berdankova pedig a termék/kreatív menedzser.
 
„Mi, nők, különféle okok miatt gyakran magunkra maradunk. Néha ez személyes döntés, balszerencse vagy sors, mindannyiunknak szüksége van azonban valaki jelenlétére vagy ölelésére, különösen este elalvás előtt. Ezért készül a Puffy emberi alakban és méretben”- mondta el a páros. Olvasd el: Akár robottal is házasodhatunk 2050-re?
 
Azt is hozzátették: Puffy „nem morog és nem haragszik”, s a család többi tagja is élvezheti a jelenlétét.
 
„A gyerekek szeretik ölelgetni, még a házi kedvencek is megkeresik, hogy hozzábújjanak, ha a gazdi nincs otthon” – jegyezte meg a tervezőpáros.
 
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.