2022. 11. 09. - 08:30

Okos porszívó szabadít meg az állatszőrtől

Okos porszívó szabadít meg az állatszőrtől

A bolyhos háziállatokat „szedi ráncba” egy új porszívóval az egyik elismert márka. Az intelligens otthoni kisállat-ápoló készlet megkímél minket az állandóan hulló szőrtől.

Kinek ne lenne ismerős, aki tart otthon valamilyen házi kedvencet? Az állatok annyi szőrt hagynak a padlón, a szőnyegeken és bárhol másutt, hogy gazdáiknak időről-időre tenniük kell ez ellen valamit. 
 
Nem kis kihívás az sem, hogy a kutya, macska mozdulatlanul maradjon, miközben fésülik, kikefélik a szőrét.
 
A Dyson márka most előállt egy intelligens otthoni kisállat-ápoló készlettel, amely jól illeszkedik a különböző porszívóváltozatokhoz. Olvasd el: Hogy van? Kutyaugatást elemez a mesterséges intelligencia
 
Okos porszívótartozék szabadít meg az állatszőrtől
Okos porszívótartozék szabadít meg az állatszőrtől
 
A tervezett kiegészítők, melyeket a közepes és hosszú szőrű háziállatok ápolásához alkottak, közvetlenül a kukába szívják a laza szőrszálakat.
 
A hagyományos keféktől eltérően a gazdák az ápoló eszköz fejét a porszívó szájához rögzíthetik és a szokásos módon fésülik szőrös és bolyhos kedvenceiket. Olvasd el: "Éhes vagyok" - Megérthetjük macskánkat egy appal?
 
Amikor végeztek, nem kell kibogozniuk a befogott szőrszálakat, hogy elválasszák őket a készlettől. Elég egy gombot megnyomniuk a porszívón – a készlet szívó funkciója azonnal a szemeteszsákba sodorja az összes laza szőrszálat.
 
A cég egyébként azt javasolja, hogy a porszívót és a hozzá szükséges szerszámokat a gazdi olyan helyen tartsa, ahol az állatok láthatják őket, hogy ne féljenek tőlük, amikor a művelet elkezdődik.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.