2021. 12. 13. - 08:30

Rendkívül érzéki lett a szexis robot borító

Rendkívül érzéki lett a szexis robot borító

Negyven évvel első együttműködésük után ismét szexi robot-borítót készített a Heavy Metal magazinnal egy japán művész.

Régi ismerős működött közre a Heavy Metal magazinnal, hogy elkészítsék a legutóbbi három szám borítóját. Hajime Sorayama japán művész sci-fi inspirált robotjai érzéki pózokban láthatók. A magazin galériát tartalmaz Sorayama teljes, cenzúrázatlan műalkotásaiból. Olvasd el: 2 méteres, rejtélyes robotarc hökkenti meg az embereketszexi_robot_1
 
A főként precíz részletezésű, szexi robotgrafikáiról ismert Sorayama korábban a Heavy Metal magazin 1980-as, novemberi számának ikonikus elülső, később pedig az 1981-es augusztusi szám hátsó borítóját illusztrálta. Olvasd el: Robotbabát szülne az első, állampolgárságot kapott android
 
Hajime Sorayama nemzetközileg elismert művész, akinek sikere összefonódott az 1978-ban indított „szexi robot” sorozatával, melyben fényes fémbe öltözött android figurák szerepelnek, meglehetősen érzéki pozíciókban.
 
Mint a művész elmondta, „van egy fémfétise”, erotikusnak és szexinek tartja azt.
 
Sorayama mesélt a három szexis, robotos borító mögötti történetről is.
 
„Ez a görög mitológiai pigmalion legenda kiterjesztése. Pygmalion, a ciprusi király beleszeretett az általa készített nőszoborba. Imádkozott Aphrodité istennőhöz, adjon életet a szobornak. Ez a műalkotás azért született, hogy életet adjanak a robotoknak.” – mondta, hozzátéve: hisz abban a városi mítoszban, mely szerint minden szexuális jellegű ábrázolás átmegy a cenzúrán, ha robotokon keresztül ábrázolják azt.
 
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.