2022. 09. 26. - 09:30

Robothoz hasonlították Mark Zuckerberget

Robothoz hasonlították Mark Zuckerberget

Kigúnyolták sztoikus megjelenése miatt Mark Zuckerberget, a Facebook-alapítóját, amikor az Egyesült Államok Szenátusa előtt hosszas vallomást tett, ő azonban csak nevet a mémeken.

Kinevette Mark Zuckerberg a mémeket, amelyek szerint ő egy robotra emlékeztet.
 
A Facebook-alapítót korábban kigúnyolták sztoikus megjelenése miatt, amikor 2018-ban az Egyesült Államok Szenátusa előtt hosszas vallomást tett a Cambridge Analytica botrányt követően – ezután számos mém egy robothoz hasonlította őt. Olvasd el: Mennyit tud Mark Zuckerberg metaverzuma? 
 
Együtt nevetett Joe Rogan ellentmondásos podcast-műsorvezetővel is, miután a közelmúltban a Spotifyon adott interjújában Rogan szóba hozta az összehasonlításokat. mark_zuckerberg_1
 
„Nem szeretem, ahogy vizet szürcsölsz - a szenátusban is úgy szürcsölöd a vizet, mint egy robot” – mondta Rogan.
 
Erre Mark Zuckerberg azt felelte: a szenátusi tanúvallomás nem éppen olyan környezetben zajlik, amelyben a téma emberségét hangsúlyoznák. „Ha 6-7 órát vagy fent, olyan arcot vágsz, amiből érdemes mémet csinálni.”
 
Számos mém hasonlította már Zuckerberget a Brent Spiner által alakított Star Trek Data karakteréhez. Olvasd el: Divatos holmikba öltözteti az avatárokat a Meta bolt
 
Zuckerberg az interjú során elárulta: minden nap úgy érzi, mintha „gyomorszájon vágták volna”, elárasztják ugyanis az üzenetek, amelyek „általában nem jók”.
 
Mint fogalmazott, úgy gondolja, az emberek a jó dolgokat személyesen szeretnék elmondani neki, s hozzátette: olyan ez, mintha állandóan azt kéne lesnie, minek tulajdonítson figyelmet, ami a világban zajlik. Olyan érzése van, mintha minden nap azzal kelne, hogy gyomorszájon vágták.
 
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.