2022. 05. 06. - 08:20

Szexbabával él a férfi – barátai már nem tudnak beszélni vele

Szexbabával él a férfi – barátai már nem tudnak beszélni vele

Megszakították a kapcsolatot a barátai egy észak-karolinai férfival, mert az hosszabb ideje egy szexbabával osztja meg az életét.

Szexbabával él együtt Alexander Stokes, aki a Daily Star magazinnak elpanaszolta: barátai már nem beszélnek vele, mióta otthonába „költöztette” a Mimi nevű tárgyat. Olvasd el: Kikapcsolták a japán férfi hologram nejétszexbaba_1
 
Az amerikai Észak-Karolinában élő férfi 2 éve szerezte be a szexbabát, akibe állítása szerint szerelmes – mint mondta, a baba kielégíti „szexuális vágyait”, de bevallotta: a szokatlan kapcsolatot megsínylette a társadalmi élete. Olvasd el: Még lélegeznek is az élethű szexrobotok
 
„Többnyire ellenállást tapasztaltam korábbi társadalmi köreimben. Nagyon társasági ember voltam, de támogatást és megértést csak a közeli családtól és barátaimtól kapok. Azok az emberek, akikkel buliztam és társaságba jártam korábban, megbélyegeznek. Csak feltételezem, hogy azt gondolják, feladtam az életet, vagy valamiféle spirálba estem” – mondta Stokes.
 
A férfi elmondása szerint szinte egyikük sem keresi már a társaságát, feltehetően azért, mert nem akarnak szembesülni a szexbaba-történettel, vagy magával a babával.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.