2019. 11. 21. - 07:55

Vaklárma volt Miley Cyrus szakítása

Vaklárma volt Miley Cyrus szakítása

Úgy tűnik, csupán híresztelés volt a csinos énekesnő és új kedvese szétválása – Miley Cyrus és Cody Simpson ugyanis boldog együtt.

A napokban felröppent a hír, miszerint Miley Cyrus új kapcsolatának is véget vetett. Erre azonban csakhamar rácáfoltak az énekesnő ismerősei – Miley és Cody Simpson állítólag boldog együtt, s a 26 éves sztárhoz közelálló barátok jót nevettek a híresztelésen.codysimpson_1
 
A fiatalok szerint a két híresség nagyon is odavan egymásért. Miley Cyrusnak van egy új háza Los Angelesben, s mostanság minden estét ott tölt. Amikor távol van, nagyon hiányolják egymást Codyval.
 
A sok kötött program és a munka gyakran távol tartja őket egymástól, de amikor együtt vannak, senki számára nem lehet kétséges, hogy megőrülnek egymásért – mondta egy bennfentes.
 
Miley Cyrus 2019 augusztusában vált külön férjétől, Liam Hemsworth-től. Azóta összejött egy bloggerrel, Kaitlynn Carterrel, de hamarosan szakítottak.
 
Cody Simpson és Miley románca kapcsán akkor röppentek fel az első hírek, amikor az énekesnő hangszálait operálták és a 22 éves fiú meglátogatta őt Tennessee-ben.
 
Úgy hírlik, a fiatal sztár nagyon jól kijön a szakmabeli Cody-val, s remekül megértik egymást.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.