2022. 04. 04. - 08:25

Virtuális állatok is lehetünk a megbeszéléseken

Virtuális állatok is lehetünk a megbeszéléseken

Mostantól akár virtuális állatként is részt vehetünk egy-egy megbeszélésen – A Zoom legújabb funkciója képes avatárt alkotni belőlünk, szórakoztatóbb környezetet teremtve.

Bemutatta legfrissebb funkcióját a Zoom, mellyel az emberek avatárokká válhatnak, s így – ha ez a cégnél elfogadott - szórakoztatóbb környezetet teremthetnek az értekezletek és webináriumok számára.
 
A lehetőség feldobja a hangulatot, függetlenül attól, hol tartózkodnak éppen a felhasználók.
 
„A videokommunikáció modern csoda, ám azokat a varázslatos és spontán pillanatokat létrehozni, amelyek a személyes interakcióikat különlegessé teszik, virtuális környezetben nehézkesek lehetnek” – mondta David Ball, a Zoom termékmarketing-menedzsere. Olvasd el: Avatárként jelent meg David Guetta egy játékban
 
Mostantól akár virtuális állatként is részt vehetünk egy-egy megbeszélésen - Fotó: Zoom
Mostantól akár virtuális állatként is részt vehetünk egy-egy megbeszélésen - Fotó: Zoom
 
A cég csapatai emiatt egy ideje keresték a lehetőséget arra, hogy segítsenek az embereknek kapcsolatba lépni egymással, különleges, vidám módon – ezt a legújabb funkció, az avatárok megteremtése lehetővé tette.
 
A funkció minden Zoom találkozóhoz és webináriumhoz elérhető, az avatárok pedig tükrözik az ember mozgását és arckifejezéseit a kamera-felismerésen keresztül. Olvasd el: Újabb kozmetikai cég vet be virtuális nagykövetet
 
A személy képét egy virtuális állatra cseréli, miközben lehetővé teszi a felhasználók számára a háttér megváltoztatását is.
Ez jó megoldás azoknak is, akik nem szeretnek kamera előtt megjelenni, de arckifejezésüket, mozgásukat szeretnék láttatni – mondta el David Ball.
 
Az új funkció bekapcsolásával a Zoom technológiája a készülék kameráján át érzékeli az arcot a képernyőn és alkalmazza az avatart, miután kiválasztottunk egy állatot a listáról.
 
 
Fotó: Zoom
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.