2018. 04. 09. - 08:45

Voltak gondok Kylie Jenner és Travis Scott között

Voltak gondok Kylie Jenner és Travis Scott között

Mint ahogy arról hallani is lehetett, voltak problémák a neves valóságshow-sztár, Kylie Jenner és párja, Travis Scott között. Kislányuk érkezése óta azonban elsimulni látszanak a gondok.

Gyermekük érkezése előtt valóban voltak nézeteltérések a csinos reality sztár és kozmetikai cég tulajdonos Kylie Jenner és párja között, ám egy bennfentes szerint mára nagyon is jól vannak. „A legjobb szakaszában tart a kapcsolatuk” – nyilatkozta egy ismerősük, aki hozzátette, jelenleg igazi eltéphetetlen kötelék van Kylie és szerelme között.

Kylie Jenner és a kislánya, Stormi

Kylie Jenner és a kislánya, Stormi

Nehézséget mindig jelenthet egy baba születése, ám esetükben éppen ez hozta meg a békességet.

Travis Scottot teljes mértékben elfogadja Kylie Jenner családja, ráadásul a fiú sokat segít a baba körül, valósággal megszállottja lett a kislányának. Emellett igyekszik kárpótolni párját a sok fáradtságért, például kisebb meglepetésekkel.

Afelől egyébként senkinek nincs kétsége, hogy Kylie jó anya. Édesanyja, Kris Jenner szerint „arra született, hogy gyermekei legyenek”.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Kylie új fotót mutatott a kislányáról

Kylie Jenner nem tervez eljegyzést, de megaházat épít

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.