2023. 06. 19. - 08:30

Vulkán féreglyukon át érkezhettek idegenek

Vulkán féreglyukon át érkezhettek idegenek

A mexikói Popocatepetl vulkánon keresztül az idegenek már meglátogatták a Földet – állítja egy ufó-szakértő.

Érdekes dolgot állít Jaime Maussan ufó-szakértő. Mint kifejtette, a mexikói Popocatepetl vulkánon át már idegenek is látogatást tettek a Földön. Olvasd el: Idegeneket kémlel a világ legerősebb teleszkópjavulkan_popocatapetl_01
 
Ez egy vulkán „féreglyuk”, s Maussan szerint két űrjármű repült bele, amikor annak krátere lávát lőtt a levegőbe. 
 
Az ufológus videófelvételeket osztott meg az esetről – mint mondta, egyetlen ember alkotta tárgy sem tudna megbirkózni a kráter belsejében fellépő 1000 fokos hőséggel. Olvasd el: Az idegenek jó eséllyel mesterséges intelligenciák?
 
Moussan úgy véli, a Popocatepetl átjáró a térben és időben két hely között. A vulkánban lévő mágneses erő féreglyukként hat az univerzum más helyeire.
 
„A norvégiai Bergeni Egyetem 1996-ban felfedezte, hogy a vulkán alatt mágneses viharok vannak. Ezek szükségesek ahhoz, hogy X-pontokat vagy elektrondiffúziós régiókat hozzunk létre, s ezeket használják fel dimenziós portál létrehozására” – mondta az ufó-szakértő.
 
A féreglyukak ötletét először Albert Einstein vetette fel még az 1930-as években – jegyezte meg Jaime Maussan.
 
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.