2021. 01. 27. - 10:35

Gyógyszer nélkül gyógyítja a szénanáthát egy új technológiai eszköz

Gyógyszer nélkül gyógyítja a szénanáthát egy új technológiai eszköz

Nem kevés, távolról is alkalmazható egészségügyi ellátási eszközt mutattak be a Las Vegasi CES 2021 elektronikai show-n, ahol a szénanáthára is adott megoldást az egyik cég.

Bár idén virtuálisan rendezték meg, a CES 2021 (Consumer Electronics Show) elnevezésű technológiai kiállítás így is bőven tartogatott újdonságokat az érdeklődők számára.
 
A 2020-as koronavírus-járvány sok embert kényszerített arra, hogy hónapokra otthon maradjon, ezért az online orvosi tanácsadások is felértékelődtek.
 
A doktorok számára kulcsfontosságú, hogy a pácienseik állapotát otthonról is ellenőrizni tudják. A CES 2021-en számos olyan technológiai eszköz mutatkozott be, amelyek ezt segítik - a szív egészségének monitorozásától kezdve az alvási problémák- és az allergia enyhítéséig. Olvasd el: Bármikor ellenőrzi a szívet az új technológiai eszköz
 
Megakadályozza az allergia tüneteit a Fluo technológiai eszköz
Megakadályozza az allergia tüneteit a Fluo technológiai eszköz
 
Egyik leghasznosabb közülük kétségtelen a Flō, amely gyógyszer nélkül kezeli a szénanáthát.
 
A Fluo Labs találmánya egyedülálló, mivel megakadályozza, hogy szervezetünk hisztaminokat szabadítson fel, amikor pollen, por vagy egyéb allergének kerülnek a testbe.
 
Ahelyett tehát, hogy beveszünk egy allergia elleni pirulát, csupán be kell helyeznünk a Flō-t az orrlyukakba – mindkettőben 10-10 másodpercig szükséges tartani, addig hagyjuk működni.
 
A Flō vörös és ún. NIR (Near Infrared) fényt használ a hullámhossz, az adagolás, az erő és az impulzus szerkezetének pontos kiegyensúlyozására, hogy megállítsa a hisztaminok felszabadulását és csökkentse a gyulladást.
 
A készüléket többéves kutatást követően jelentették meg - ismert mellékhatása nincs.
 
A termék jelenleg megy keresztül az FDA (az USA Élelmiszerbiztonsági és Gyógyszerészeti Hivatala) engedélyeztetési folyamatán, hogy vény nélkül is beszerezhető eszközként segítse az allergia enyhítését. 2021 végén várhatóan már elérhető lesz.
 
 
Fotó: fluolabs.care
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.