2021. 08. 18. - 11:20

Szépít és méregtelenít: elő a hidegen sajtolt gyümölcslevekkel!

Szépít és méregtelenít: elő a hidegen sajtolt gyümölcslevekkel!

A legegyszerűbb módszer arra, hogy számos előnyös tápanyagot juttassunk a testünkbe, a friss zöldségek és gyümölcsök fogyasztása. Facsarva még könnyebb!

Méregteleníteni szeretnénk? Vagy csak gondoskodnánk arról, hogy naponta egy nagy adag értékes tápanyagot vigyünk a szervezetünkbe? Első lépésként változtatni kell az étrendünkön.
 
Étkezéseinkbe szükséges beiktatnunk nyers, természetes ételeket, friss gyümölcs- és zöldségleveket.
 
Utóbbiak nemcsak méregtelenítik testünket, azzal, hogy elősegítik a salakanyagok eltávolítását – a jó közérzetért is nagymértékben felelősek. A friss levek szintén a leggazdagabb vitamin-, ásványi anyag-, enzim- és nyomelem-források.
 
A hidegen sajtolt gyümölcslevek trendje szerte a világon terjed, nem véletlenül. Olvasd el: Együnk sok zöldet - Csökkentheti a koronavírus súlyosságát
 
A frissen facsart zöldség- és gyümölcslevekben több a tápanyag
A frissen facsart zöldség- és gyümölcslevekben több a tápanyag
 
Több tápanyag van a frissen facsart zöldség- és gyümölcslevekben, mint a centrifugális géppel készítettekben. Több vitamint, ásványi anyagot és enzimet tartalmaznak.
 
A kérdés: miért?
 
A centrifuga fém pengékkel dolgozik, ezek szeletelik a gyümölcsöket és zöldségeket, és forgás közben hőt bocsátanak ki. Ennek eredményeképpen a vitaminok és egyéb tápanyagok bizonyos mértékben elpusztulnak.
 
A gyümölcsök emellett oxidálódnak is, ami szintén csökkenti tápértéküket. Olvasd el: Fogyás egészséges smoothie-val
 
A hidegen sajtolt módszerrel azonban a gyümölcsöket és zöldségeket ténylegesen préseljük, így kivonjuk belőlük a maximális mennyiségű levet, meghagyva a pépet és a rostot is.
 
Egyike tehát a legegyszerűbb módszereknek, hogy kellő mennyiségű értékes tápanyaghoz jussunk, a hidegen sajtolás, mellyel a külsőnket is megszépíthetjük.
 
A gyümölcslevek hidegen sajtolással olyan formában jutnak a szervezetbe, hogy gyorsan és könnyen felszívódnak a véráramba.
 
Mi jót tesznek a szervezettel?  
 
Az esszenciális tápanyagokban gazdag gyümölcslevek revitalizálják a vért, a szerveket és a mirigyeket.
 
Megnyugtatják az idegeket, így előnyösek a lélek és a test számára egyaránt.
 
Segítenek a sejtregeneráció folyamatában is, ami létfontosságú, mivel a bőr fiatalsága és szépsége az egészséges sejtek hatékony megújulásától függ.
 
A friss gyümölcslevek fogyasztása erősíti az immunrendszert, meggátolva a korai degenerációt és öregedést.
 
A gyümölcslevek erőteljes tisztító és gyógyító hatásúak, segítenek eltávolítani a szervezetből a méreganyagokat és hulladékokat, valamint tisztítják a vért.
 
A belső szervek és mirigyek működése javul, ez pedig külsőleg, a bőrön, a hajon, a szemen és a körmön is meglátszik.
 
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.