2020. 05. 19. - 11:25

Miért népszerűek az új plasztikai eljárások?

Miért népszerűek az új plasztikai eljárások?

A bőr rugalmasságának, fiatalosságának megőrzése az idő előrehaladtával egyre nagyobb igény. A lézeres és rádiófrekvenciás kezelések hatékony megoldást jelenthetnek – mi teszi népszerűvé ezeket a módszereket?

Manapság, ha az ember fiatalos bőrt szeretne, nem csupán életmódján változtathat - napjainkban számos sebészeti megoldás közül választhatunk, amelyek egyik napról a másikra megfiatalítják külsőnket. Az eljárásokra egyre nagyobb igény mutatkozik.
 
Cikkünk első és második részében a leghatékonyabb kezelésekről esett szó, a nem invazív megoldásokról, a lézeres és az ultrahangos bőrkezelésről.
 
Milyen megoldás van még és mi teszi ezeket a kezeléseket népszerűvé?
 
A rádiófrekvenciás mikrotű alkalmzása kombinált módszer: a rádiófrekvenciás bőrkezelések során alkalmazott rádiófrekvencia-hullámokat és a mikrotű használatát együttesen használja a maximálisan jó eredmények eléréséért.
 
Látványos eredményeket érhetnek el az új plasztikai eljárások
Látványos eredményeket érhetnek el az új plasztikai eljárások
 
A mikrotű mikroszkopikus csatornákat vagy lyukakat hoz létre a bőrön, s ez serkenti a kollagéntermelést. E specifikus kombinációs eljárás során a csatornákba a rádiófrekvenciás hullámokat is bebocsátják, tovább növelve a hatékonyságot.
 
Mi miatt olyan népszerűek ezek az eljárások?
 
A bőrfiatalítás újabb formái folyamatosan kiszorítják a régebbi módszereket. A frakcionált CO2, ultrahang és rádiófrekvenciás bőrkezeléseknek számos előnyük van, melyek egyértelműen növelik e bőrkezelések kedveltségét.
 
Az eljárások képesek nemcsak a bőr felületét, hanem a mögöttes támogató struktúrákat is megváltoztatni.
 
Az egyszerű és gyors orvossal való találkozások kevesebb mint 1 óra alatt befejeződnek.
 
A páciens felépülési ideje meglehetősen minimális.
 
A bőr természetes megjelenése és a bőr fokozatos változása - mivel a kollagén és az elasztin megújul - az idő múlásával még látványosabb.
 
A kezeléseket szinte mindenütt alkalmazni lehet a testen a bőr megereszkedésének, a pattanás-hegek, a napkárosodás és más bőrproblémák kiküszöbölése céljából.
 
A fiatalos külső iránt érdeklődőknek érdemes tehát konzultálniuk plasztikai sebésszel arról, hogy a lézer és rádiófrekvenciás kezelések megfelelő megoldást jelentenek-e sajátos igényeikhez és céljaik eléréséhez.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.