2017. 08. 22. - 11:30

Zsírátültetés – meddig tart az eredmény?

Zsírátültetés – meddig tart az eredmény?

Zsírátültetés kapcsán akaratlanul is felmerül bennünk a kérdés: meddig tart egy ilyen, komoly beavatkozás hatása? Mindez több tényezőtől is függ, s érdemes foglalkozni a kockázatokkal is.

A napjainkban viszonylag gyakorinak számító zsírátültetés hatására azon a területen, ahol a sebészeti beavatkozás történt, teltebb és lágyabb hatással számolhatunk. Frissebb, fiatalabb lesz a megjelenés, a bőr szerkezetében is javulás tapasztalható.

Az azonban, hogy meddig tart a beavatkozás hatása, sokban függ a sebész készségeitől, valamint attól, miként szívták le és tisztították a zsírt, hová és hogyan injekciózták be. Ahhoz, hogy sikeres legyen a műtét, magasfokú szaktudás szükséges, mely tapasztalaton és alapos technikai tudáson alapszik.

A zsírátültetés tartóssága a sebész alapos szaktudásán is múlik

A zsírátültetés tartóssága a sebész alapos szaktudásán is múlik

A munkaigényesebb Micro Fat Grafting módszer egyébként a leghatékonyabbnak tartott technika.

Ha sikeresen végzik, a beinjekciózott zsír új vérellátást hoz létre a szervezetben, s eléri azt a táplálást, amely a túléléshez szükséges. Ha ez megtörténik, a zsírátültetés eredménye gyakran állandó. Ám előfordul, hogy a zsír egy bizonyos részénél ez nem működik és utókezelésre van szükség.

Fontos, hogy a beavatkozást elvégző sebésszel jó kapcsolatot tartsunk fenn.

A biztonságunk, valamint a legjobb eredmény és egészség érdekében igen lényeges több alkalommal visszamenni a sebészünkhöz ellenőrzésre. S ha bármilyen kérdésünk van a gyógyulással, illetve az eredményekkel kapcsolatosan, ezeket is fel tudjuk a szakembernek tenni.

A cikket folytatjuk.

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.