2022. 01. 13. - 10:35

Útmutatást ad, időzít és emlékeztet az új intelligens fogkefe

Útmutatást ad, időzít és emlékeztet az új intelligens fogkefe

Új intelligens elektromos fogkefét mutatott be az egészségügyi vívmányok sorában a Colgate – Az újdonság gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy rosszul mossunk fogat.

A CES 2022 (Consumer Electronics Show) Las Vegasban megrendezett technológiai kiállításon mutatkozott be január elején a Colgate újdonsága is: egy vadonatúj, intelligens elektromos fogkefe.
 
A Hum nevű eszköz szinkronizálható egy okostelefon-alkalmazással, mely visszajelzést ad a felhasználóknak fogmosási szokásairól és valóságos játékká alakítja a fogmosás élményét.
 
A technológia intelligens érzékelőket tartalmaz, ezek segítségével megcélozhatjuk a problémás területeket a szánkban. Olvasd el: Az intelligens fogkefe tudja, mennyire dolgoztunk jól
 
Alaposabb fogmosást tesz lehetővé a Hum intelligens fogkefe
Alaposabb fogmosást tesz lehetővé a Hum intelligens fogkefe
 
Az intelligens fogkefe útmutatást ad, időzít és emlékeztet – segít kialakítani egy jobb fogmosási  ritmust a tisztább fogakért és a szebb mosolyért.
 
Személyre szabott ápolást biztosít, hogy minél szakszerűbben mossunk fogat. Olvasd el: Mesterséges intelligencia költözött az Oral-B fogkefébe
 
Több üzemmód segítségével választhatjuk ki a nekünk leginkább megfelelő rezgésszintet. A csatlakoztatott intelligens fogkefe-technológia segít megcélozni azokat a pontokat a szánkban, amelyeknél extra odafigyelésre van szükség.
 
Az eszközzel nyomon követhetjük egyedi fogmosási stílusunk gyakoriságát, időtartamát és azt is, mennyire fedi le a fogainkat.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.