2018. 10. 07. - 15:58

Kihagyni az edzést? Rossz ötlet!

Kihagyni az edzést? Rossz ötlet!
Sokszor kényelmesebb otthon, a tv és a számítógép előtt pihenni sportolás helyett. Ez  azonban számos negatív hatással bír az egészségre. Gondoltad volna?
Ki ne szeretne lustálkodni, főként a hidegebb évszakokban. Érdemes azonban inkább sportolni és nem henyélni, hiszen számos negatív hatása lehet utóbbinak.
 
 
Átlagosan a vércukorszint étkezést követően megemelkedik, majd később újra lecsökken. Azt azonban sokan nem tudják, hogy a pihenés következtében is felszökik az cukorszint értéke, amely többféle megbetegedéshez vezethet. Egyes kutatások szerint a vérnyomás könnyebben megemelkedik, ha valaki keveset mozog. A vérerek ugyanis felveszik a pihenő üzemmód ritmusát.
 
Nem érdemes kihagyni az edzést
Nem szabad kihagyni az edzéseket
 
Ha valaki sokat pihen, annak később sokkal megerőltetőbb lesz a sportolás, hiszen fáradékonnyá válik és kevesebb lesz az energiája. Sőt, még az immunrendszer is legyengülhet, főként télen.Éppen ezért mindenképp javasolt rendszeresen sportolni és nem kihagyni néhány órát vagy a futást. 
 
N.O.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.