2015. 08. 12. - 14:22

Tisztító szőlőkúra a fogyás elősegítésére

Tisztító szőlőkúra a fogyás elősegítésére

A szőlő jótékony hatásai évszázadok óta ismertek. A gyümölcsben található vitaminok és ásványi anyagok jó hatással vannak a bőrre, a bélrendszerre, a vesére és a májra is.

A szőlő kúra vagy más néven szőlődiéta során elmúlik a fáradékonyság és a rosszkedv, látványosan kisimul a bőr és a diétázók visszanyerik vidámságukat. Mindez annak köszönhető, hogy a normál életvitelünk során túl gazdagon táplálkozunk és a bevitt étel nagy százalékát a testünk elraktározza. A felhalmozódás miatt a sejtek nem tudnak regenerálódni és tele lesznek méreganyagokkal. A szőlődiéta hatására az emésztőrendszer felszabadul, pihen, ezidő alatt a bélrendszer kitisztul. A gyümölcs magas rosttartalma letisztítja a bélfalat, valamint tisztítja a vesét és a májat is.

Szőlő - fogyás és méregtelenítés
A szőlő diéta alatt a szervezet felfrissül, megfiatalodik

A kúra az egész szervezetre jótékony hatással van. A méregtelenítésnek köszönhetően a bőr megtisztul és kisimul, csökkennek az emésztési gondok a felfúvódás, a gyomorfájások. Sokan a kúra végeztével azt tapasztalják, hogy jobban alszanak, megszűnt az álmatlanság. A kúra kellemes velejárója lehet a fogyás, amely akár 3-4 kg is lehet.  

A szőlő kúra egészséges és nem szenvedés
Bátran fogyasszuk a kék szőlőt is, mert finom és egészséges

A diéta lényege, hogy naponta 1-2 vagy akár 3 kilogramm szőlőt kell elfogyasztani. A kúra lehet 1-2 vagy akár 4-5 napos is. A kúra ideje alatt ajánlott legalább 2-3 óránként enni és minél több vizet fogyasztani. A legjobb ha bio gyümölcsöt fogyasztunk, de ha erre nincs lehetőségünk a szőlőt alaposan tisztítsuk meg. Mint a diéták nagy részét ezt sem szabad túlzásba vinni, ezért több hétig nem ajánlatos szőlő diétát tartani. Fontos továbbá tudni, hogy a szőlőnek nagyon magas a cukor tartalma, ezért cukorbetegek számára ez a diéta nem ajánlott.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.