Gyógyító - Hungarospa

A Hungarospa a legkedveltebb hazai fürdő

A Hungarospa a legkedveltebb hazai fürdő

Az Év Fürdője 2017 elnevezésű országos közönségszavazáson az idei évben is a Hungarospa Hajdúszoboszló fürdőkomplexuma került az élre, így második alkalommal nyerte el az „Év Fürdője” elismerést.

Az Év fürdője versenyben közel 200 magyarországi fürdő méretette meg magát, az „Év Fürdője”, az „Év Feltörekvő Fürdője” és a „Helyiek Kedvenc Fürdője” kategóriákban. A 2017. június 1. és augusztus 31. közötti szavazáson összesen 167 ezer voks érkezett.  

Az Év Fürdője lett a Hungarospa
2017-ben is elnyerte az Év Fürdője elismerést a Hungarospa Hajdúszoboszló fürdőkomplexum

A Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával szervezett közönségszavazáson a Hungarospa Hajdúszoboszló fürdőkomplexum hamar az élre tört és magabiztosan tartotta meg előkelő pozícióját a szavazás lezárásáig. Az Év Fürdője kategóriában több, mint 11 ezer szavazatot a Hungarospa, ezzel maga mögé utasítva a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőt is.

A Hungarospa szerint a fürdővendégek elégedettségének, a fürdőkomplexum széleskorű szolgáltatásainak, a mérsékelt áraknak és a jó időnek köszönhetik, hogy második alakalommal is megkapták az Év Fürdője elismerő címet.

 

További információkért kattintson IDE-->

A sikeres fogyás titka

A sikeres fogyás titka

Egy friss módszer kiderítette, hogy hogyan lehet könnyedén megszabadulni a plusz kilóktól. Ráadásul szenvedni sem kell érte!  
Rachel Bilson szingli lett

Rachel Bilson szingli lett

Mintegy 10 év után a színésznő és kedvese úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább életüket.
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Jake Gyllenhaal családra vágyik

Jake Gyllenhaal családra vágyik

Letelepedne a népszerű színész, s szeretne családot alapítani. Jake Gyllenhaal jelenleg egyedülálló, de alig várja, hogy rátaláljon arra a hölgyre, akivel minde...
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Mindenkit meglepett, hogy 2016-ban elváltak a csinos énekesnő és férje útjai. Gwen Stefani volt párja, Gavin Rossdale most beszélt arról, hogy számos terápián v...
Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató módra!

Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató mó...

A kelbimbó fogyasztása manapság népszerűbb, mint valaha – ezért a belőle készült ételeknek is nagy divatja van. Lássuk ezt az ínycsiklandó, sajtos-baconos válto...
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Ekkor a legjobb házasodni

Ekkor a legjobb házasodni

A tudósok számtalan kutatás elvégzése után megállapították, hogy melyik kor a legalkalmasabb az esküvőre a nőknél.   
< >