2017. 03. 09. - 15:35

Vác és környékén vendéglátásban be nem töltött állásokat szép számmal találunk

Vác és környékén vendéglátásban be nem töltött állásokat szép számmal találunk

Most ez a legkeresettebb állás Vác vendéglátásában, de érdemes a környéken is szétnézni: pultost, szakácsot, cukrászt és felszolgálót hiányolnak leginkább az éttermek, cukrászdák, kávézók és kocsmák a Duna-parti településen. Vác vonzáskörzetében szintén jó eséllyel pályázhatnak azok, akik dokumentummal tudják igazolni szakirányú végzettségüket.

Azonban a munkáltatók a szakképzettség mellett fontosnak tartják a gyakorlatot is, ami nem meglepő, hiszen az említett munkakörök különösen igénylik a gyorsaságot, figyelmességet és azonnali problémamegoldást. 

Nagyon sok ajánlat fut be minden héten az álláshirdető felületekre. Ha mi magunk is pultosként, pincérként dolgozunk, és munkahely váltáson töprengünk, most érdemes lehet átpörgetni a kínálatot. De a tapasztalattal nem rendelkezők is kipróbálhatják magunkat, mert sok a be nem töltött állás Vác központjában és a környező településeken.

 

Pultos, cukrász, szakács – nagy a hiány Vácott

A megfelelő munkaerő – ezért küzdenek az utóbbi években a vendéglátó egységek. Akár teljes-, akár részmunkaidőről beszélünk, nincs is olyan étterem, kocsma, cukrászda, amely ne érezte volna meg az erőteljes kivándorlás hatását. Amit észre vehetünk az ajánlatokon, nemcsak, hogy megugrott a vendéglátásban kínált állás Vác és környékén, de előnyt élveznek a tapasztalattal rendelkezők.

Ez különösen azoknak jó hír, akik már sok-sok évvel a hátuk mögött most munkahely váltásra szánják el magukat: az álláshirdetéseket érdemes átnézni, nagy eséllyel találnak rá a megfelelő helyre. Az üzemeltetők fontosnak tartják, hogy, akár egy kávézóban is megfelelő alkalmazott kerüljön a pult mögé – így például egy helyi vendéglátó egységben a szakképzettség mellé angol nyelvismeretet, továbbá egy év gyakorlat kérnek a jelentkezőktől.

A Duna-parti települések, különösen Vác igazi pezsgő életet él a nyári szezonban, ezért is érthető, ha a nyelvismeret előnyt jelent egy vendéglátó munkakörben. Ha nincs nyelvvizsgánk, akkor se aggódjunk, biztosan találunk a saját képzettségünknek valót a településen.

 

Munkatapasztalattal sok állás Vác belvárosában és környékén

Azt már tudjuk, milyen állás Vác egyik legkeresettebb munkája, de elkerülheti a figyelmünket, hogy a csodás Duna-parti város mellett több település is ajánlatokkal várja a pincéreket, felszolgálókat, szakácsokat. Folyamatosan frissülnek a hirdetések, napról-napra újabb betöltetlen munkahelyet találni a közvetítők listáján.

Ha a környéken élünk, mindenképp tekintsünk a településen túlra is. Göd mellett Sződ, Szödliget, Diósjenő várja a vendéglátós munkaerőt, de még Dunakeszi belvárosában is keresik a megfelelő alkalmazottakat.

Akkor is érdemes átnézni, hogy aktuálisan milyen állásokat hirdetnek Vácott és a környékén, ha távolabb élünk. A munkáltatók akár lakhatási lehetőséget is felkínálhatnak, hogy ne kelljen lemondaniuk egy tapasztalattal rendelkező, jó munkaerőről. Kérdezzünk rá, nézzünk utána, hogy ne a távolság vegye el a kedvünket az állás megpályázásától.

Az éttermek, kocsmák, vendéglátó helyek szinte azonnali kezdéssel kínálják a munkahelyeket. Így könnyebben válthatunk egyik helyről a másikra, hiszen nem kell tartanunk a fizetés nélküli hónapoktól, amikor a megtakarított összegeinkhez kell hozzányúlnunk.

Ha már rendelkezünk tapasztalattal, a pultos, cukrász, felszolgáló állás Vác környékén tárt karokkal vár bennünket. Meglepő helyzet, de, szinte még böngészhetünk is a számunkra megfelelőbb ajánlat után. Lehet, most találjuk meg hosszú évekre a munkahelyünk, ahova majd szívesen járunk be minden nap.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.