2018. 10. 04. - 11:05

Kylie Jenner bőr kozmetikumokkal is előrukkol?

Kylie Jenner bőr kozmetikumokkal is előrukkol?

Már most is jelentős a csinos televíziós személyiség kozmetikai birodalma, ám Kylie Jenner a jelek szerint újabb termékekkel szeretne megjelenni a piacon a sminkek mellett.

Újabb kozmetikai termékekre lehet számítani Kylie Jennertől. A fiatal sztár a napokban elhintette, hogy bőrápoló kozmetikumokkal is előrukkol, s már zajlik a „Kylie Skin” és „Kylie Skin by Kylie Jenner” védjegyek engedélyeztetése.
 
Kylie Jenner a sminkek terén már bizonyított - jönnek a bőrápolók is
Kylie Jenner a sminkek terén már bizonyított - jönnek a bőrápolók is
 
Kylie jelenleg leginkább ajakrúzs- és szájfény-gurunak mondható, ám a jelek szerint az érdeklődők hamarosan szérumokkal, hidratálókkal, arcradír- és tonizáló termékekkel, maszkokkal és olajokkal is találkozhatnak a Jenner-lány repertoárjában. Azaz, a sminkek mellett ezentúl bőrápoló készítményeket, kozmetikumokat és ajándékokat is lehet majd kapni nála.
 
A termékek védjegyének engedélyezésére akár 3 hónapot-1 évet is várni kell, ezért a termékek nem mostanában fognak az online áruházba kerülni.kyliecosmetics_nagy_vagott2
 
Kylie Jennert a közelmúltban dícsérte meg féltestvére, Khloe Kardashian, mondván, hogy a sminkek abszolút az ő világa és mindig is Kylie-tól kért tanácsot, ha sminkelési tippekre volt szüksége.
 
„Kylie nagyon magabiztos, rengeteget tanultam tőle. Idősebb vagyok nála, de ő segített abban, hogyan fessem a szememet és választott nekem termékeket, amelyek szerinte előnyösek számomra. Igaza volt” – fejtette ki Khloe.
 
A 21 éves Kylie Jenner, aki jelenleg egy pár hónapos kislány édesanyja, a közelmúltban együtt is dolgozott Khloe Kardashiannel az In Love with the KoKo produkcióban.
 
Mint féltestvére elmondta, nagyon könnyű vele, mivel tisztelik egymást és elismerik, ha valaki jobb valamelyik területen.
 
Nem kétséges, hogy Kylie Jenner a smink terén profi –rajongói bizonyára már nagy izgalommal várják az új termékeket.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.