2022. 08. 16. - 13:25

Gazdikon segít a mesterséges intelligencia

Gazdikon segít a mesterséges intelligencia
Egy olyan világban, ahol a technológia folyamatosan fejlődik, nem meglepő, hogy ma már léteznek olyan csúcstechnológiás eszközök, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy segítsék a kisállattartókat szőrös barátaik gondozásában. A háziállat pontos tartózkodási helyét meghatározó nyomkövető eszközöktől kezdve az étkezési időpontokat testre szabó intelligens etetőkön át az útvonalakat és interakciókat nyomon követő kutyasétáltatási szolgáltatásokig számos olyan élvonalbeli eszköz és szolgáltatás létezik, amelyek megkönnyítik a háziállatokkal való életet.
A háziállatok gondozásának egyik legfontosabb szempontja a megfelelő táplálék biztosítása, az intelligens etetők elterjedésével ez ma már könnyebb, mint valaha. Az intelligens etetők lehetővé teszik a tulajdonosok számára az étkezési időpontok ütemezését és a megfelelő mennyiségű étel adagolását a háziállat számára.
 
Egyes okos etetők kamerákkal is fel vannak szerelve, amelyek képesek nyomon követni a kedvencük étkezési szokásait, így biztosak lehetnek abban, hogy szőrös barátjuk megkapja a szükséges tápanyagokat.
 
 
Egy másik csúcstechnológiás eszköz, amely egyre népszerűbb a kisállattulajdonosok körében, a GPS-nyomkövető. A GPS-nyomkövetők olyan kis eszközök, amelyek a nap folyamán nyomon követik a mozgását.
 
Ez különösen akkor lehet hasznos, ha szeretné szemmel tartani kedvencét, amikor nincs otthon, mivel így láthatja, hogy hová ment és mennyi ideig tartózkodott ott. Egyes GPS-nyomkövetők még akkor is figyelmeztetik Önt, ha kedvence egy kijelölt területen kívülre megy.
 
Kutyasétáltatásban is segít az MI
 
A csúcstechnológiás eszközök mellett számos olyan szolgáltatás is rendelkezésre áll, amely a háziállatok tulajdonosainak szól. A mesterséges intelligencia alapú kutyasétáltató technika is ilyen,  amely nyomon követi az útvonalakat, a mosdószüneteket, a másokkal való interakciókat, a séta időtartamát stb.
 
Ez az információ különösen hasznos lehet azok számára, akik sokáig dolgoznak vagy gyakran utaznak és szükségük van valakire, aki távollétükben sétáltatja a kutyusukat.
 
 
Összességében ma már számos olyan élvonalbeli eszköz és szolgáltatás áll rendelkezésre, amelyek minden eddiginél könnyebbé teszik a háziállatok gondozását. Akár egy intelligens etetőre van szüksége, akár egy GPS-követőre, hogy szemmel tartsa őket, amikor Ön nincs otthon, biztosan van valami, ami megfelel az Ön igényeinek.
 
Bármilyen típusú háziállata is van, ne féljen elfogadni a legújabb technológiát és megkönnyíteni az életét egy kicsit Önnek és kedvencének is.
 
 
 
H.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.