2022. 08. 25. - 13:28

MI alapú macskakapu a sorozatgyilkosnak

MI alapú macskakapu a sorozatgyilkosnak

Egy macskatulajdonos megelégeli, hogy macskája zsákmányként elhullott állatokat hoz haza, és létrehoz egy mesterséges intelligencián alapuló macskakaput, OnlyCat néven, hogy egyszer s mindenkorra véget vessen a problémának és megakadályozza, hogy a macska zsákmányt hozzon haza.

Az OnlyCat egy forradalmian új termék, amely mesterséges intelligenciát használ arra, hogy megakadályozza, hogy a macskák zsákmányt hozzanak haza.
 
 
Ez egy olyan macskakapu, amelyet az ajtónyílásba szerelnek be, és egy kamera segítségével érzékeli a zsákmány jelenlétét.
 
Ajándék zsákmányt hozott minden éjjel a cica
 
Ha zsákmányt észlel, a macskakapu ideiglenesen bezáródik és értesítést küld a tulajdonos telefonjára. Így a tulajdonos láthatja, hogy mit fogott a macska, és eldöntheti, hogy beengedi-e vagy sem.
 
 
Az OnlyCat-et Martin Rosinski, egy brit macskatulajdonos hozta létre, aki belefáradt abba, hogy a macskája döglött állatokat hoz haza. "Nagyon nehezen tudtunk megbékélni azzal a ténnyel, hogy szeretett macskánk egy könyörtelen sorozatgyilkos".
 
A “feltaláló” szeretné kereskedelmi forgalomba hozni a terméket, talán már 2023 áprilisára piacra dobhatják az OnlyCat macskakaput.
 
 
 
H.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.