2021. 11. 30. - 10:00

Birtokba veheti a közutakat az első önjáró Európában

Birtokba veheti a közutakat az első önjáró Európában

Az EasyMile vállalat mutatta be az első vezető nélküli járművet, amelyik sikert érhet el a közutakon Európában.

Előrukkolt első önvezető járművével az EasyMile cég – ez lehet az első, amely elterjedhet Európa közutain. Ahhoz, hogy az engedélyt megszerezze, az Easymile járművének szigorú teszteken kell átmennie, fontos jól teljesítenie az utakon, bizonyítva a technológia biztonságát és megbízhatóságát.
 
A vállalat szerint ő vált Európában az első, vezető nélküli megoldások szolgáltatójává, hiszen a gép kísérő nélkül közlekedhet vegyes forgalomban, közúton.
 
A már létező közösségi közlekedéshez hasonló, megosztható személygépjárműveket megfelelő szintű biztonsággal és rendszerredundanciákkal szerelték fel, hogy biztonságosan és hatékonyan működjenek a környezetek széles körében. Olvasd el: Önjáró minibusszal rukkolt elő a kínai netes keresőóriás
 
Önjáró - Az Easymile járművének jól kell teljesítenie az utakon
Önjáró - Az Easymile járművének jól kell teljesítenie az utakon
 
A technológia integritásának szintje elég magas ahhoz, hogy ne legyen szüksége fedélzeti felügyelőkre és bevezesse a távfelügyeletet, mely kereskedelmi és működési előnyöket is biztosít.
 
Előnyei közé tartozik a skálázhatóság - egy vezérlőközpont ugyanis bárhonnan felügyelhet több járművet. Ez azt jelenti, hogy az autonóm járműflotta bővíthető, további munkaerő igénybevétele nélkül.
 
Fontos a rugalmasság is, mivel a gépek azonnal üzembe helyezhetők, amint igény merül fel rájuk. Nem szükséges megvárni, hogy további kezelők álljanak rendelkezésre. Olvasd el: Önjáró elektromos teherautó szabadult be Amerikába
 
A vezetési teljesítmény az összetett környezetekben is biztonságosan és hatékonyan működik, olyan szolgáltatást nyújt, amely hasznos a felhasználók számára.
 
 
„Fontos lépés ez az autonóm vezetés valódi kereskedelmi forgalomba hozatala felé, a nagy magánterületeken és a közutakon egyaránt – mondta Benoit Perrin, az EasyMile vezérigazgatója. – Technológiánk alkalmazásai folyamatosan bővülnek az ember- és áruszállítás terén, különösen olyan helyeken, mint a campusok, üzleti parkok, ipari telephelyek és a tervezett közösségek. Izgatottan várom a jövőt, ahogy egyre többen alkalmazzák az intelligens, megosztott közlekedést” – tette hozzá a vezető.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.