2022. 11. 17. - 09:00

Ennyi mindent tud a mesterséges intelligencia-alapú együttműködő robotsorozat

Ennyi mindent tud a mesterséges intelligencia-alapú együttműködő robotsorozat

„Minden az egyben” robotsorozatot indít el egy vállalat: az erőteljes és precíz robotkart natív mesterséges intelligencia-motorral és intelligens látórendszerrel kombinálja.

Elindítja „all-in-one” , azaz „minden az egyben” mesterséges intelligencia-alapú, kollaboratív robotsorozatát a Techman Robot cég.
 
A TM AI Cobot sorozat együttműködő robotokból áll – a vállalat kombinálja az erőteljes és precíz robotkart natív mesterséges intelligencia-motorral és intelligens látórendszerrel.
 
Az új gép készen áll a gyári bevetésre és felgyorsíthatja az Ipar 4.0-ra való átállást – állítja a cég. A TM AI Cobot az „intelligens, egyszerű és biztonságos” elv alapján működik. Magában a robotkarban zajlik a vizuális feldolgozás kombinációja. Olvasd el: Jól bírja a gyűrődést az új áruszedő robot
 
Mesterséges intelligencia - Az új gép készen áll a gyári bevetésre és felgyorsíthatja az Ipar 4.0-ra való átállást
Mesterséges intelligencia - Az új gép készen áll a gyári bevetésre és felgyorsíthatja az Ipar 4.0-ra való átállást
 
Az AI Cobot tökéletes a gyors és precíz kiszedés és elhelyezés, AMR, raklapozás, hegesztés, félvezető- és termékgyártás, automatizált optikai ellenőrzések (AOI) és vendéglátóipari előkészítés, valamint számos egyéb alkalmazás terén, s mindezek az AI-Vision segítségével felgyorsíthatók. Olvasd el: Online rendelés után jön az automatizált raktár
 
A vállalat állítja: ez az egyetlen intelligens robotkar sorozat a piacon, amely átfogó AI szoftvercsomaggal rendelkezik. Tartalmazza a TM AI+ Training Servert, a TM AI+ AOI Edge-t, a TM Image Managert és a TM 3DVisiont, lehetővé téve a vállalatok számára, hogy rendszerüket az alkalmazásuknak megfelelően képezzék és testreszabják.
 
„Az AI Cobot sorozat bemutatásával a Techman Robot újradefiniálta az ipari robotika jövőjét. A sorozat natív mesterséges intelligencia-motorral, erőteljes és precíz robotkarral és látórendszerrel van felszerelve, amely az „agy, kéz és szem” kiváló kombinációja – mondta el Shi-chi Ho, a Techman Robot elnöke. - Minden az egyben integrált rendszerünkkel és a támogató szoftvercsomagunkkal könnyedén integrálható. Felgyorsítjuk a termelékenységet, miközben erősítjük a minőséget és új lehetőségeket nyitunk meg az iparágban.”
 
A Techman Robot a közelmúltban a 2022-es Tajvani Automatizálási Intelligencia és Robot Show-n mutatta be 25 kilogramm hasznos teherbírásra képes AI Cobot terméksorozatát – elsőként az iparágban. Az új modell azonban csak egy későbbi időpontban lesz elérhető.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.