2022. 11. 15. - 09:00

Mesterséges intelligencia - Jól bírja a gyűrődést az új áruszedő robot

Mesterséges intelligencia - Jól bírja a gyűrődést az új áruszedő robot

Vadonatúj áruszedő robotot kínál a Smart Robotics, amely ideális időszakban, a decemberi ünnepek előtt rukkolt elő a raktári megoldással.

Új áruszedő robotot dobott piacra a Smart Robotics – a cég a raktárok és logisztikai folyamatok pick and place megoldásainak speciális fejlesztője.
 
Éppen jó időszakra időzítette a robot megjelentetését, az ünnepi szezon kezdetére, amikor a raktárakban a szezonális kereslet meredek növekedése tapasztalható és lépést kell tartani a rendelések válogatásával és szállításával.
 
A Smart Merchandise Picker egy együttműködő robot, azaz cobot - számos könnyű terméket tud kezelni, például írószereket és irodai kellékeket, kézi eszközöket, okostelefonokat és táblagépeket, valamint különféle dobozos játékokat.
 
A cobot a Smart Robotic intelligens technológiáját használja, ez teszi lehetővé, hogy finoman vegyen fel és helyezzen el tárgyakat, abban az ütemben, ahogyan azt a csúcsszezon igényei megkövetelik.
 
A Smart Merchandise Picker alkalmazása sokat segít abban, hogy az áru kevésbé törhessen el. Olvasd el: Mesterséges intelligencia - Online rendelés után jön az automatizált raktár
 
Mesterséges intelligencia - Új áruszedő robotot dobtak piacra
Mesterséges intelligencia - Új áruszedő robotot dobtak piacra
 
„A fejlett intelligens technológiájával a cobot képes az elemeket úgy rendezni és egymásra rakni, hogy közben nem veszít el értékes helyet, s közben optimalizálja az áteresztőképességet is – mondta el Johan Jardewall, a Smart Robotics vezérigazgatója. - Ezzel az intuitív komissiózó kobottal néhány gyakori problémát oldunk meg a raktárhelyiség-optimalizálással kapcsolatban, mivel a gép optimális kapacitással képes megtölteni egy csomagot vagy konténert.”
 
A szezonális keresletingadozások nagy fennakadásokat okozhatnak a raktárakban a különféle cikkek tárolása és válogatása során. A raktárkapacitás általában leterhelt a nagy mennyiségű raktárkészlet és forgalom befogadásához szükséges hely és infrastruktúra miatt.
 
Ez különösen igaz az e-kereskedelemre és a kiskereskedelmi áruk tárolására szakosodott raktárakra, például elektronikai cikkekre vagy testápolási termékekre, amelyek népszerű ajándékok a karácsonyi szezonban.
 
A Smart Merchandise Picker áruszedő a hét minden napján, 24 órában működik, javítva a raktári teljesítményt és a kibocsátást, megbízhatóbb átfutási időt biztosítva a nagy igénybevételt jelentő logisztikában. Olvasd el: MI segíthet a raktármunkában
 
Megbízhatósága és folyamatos működési képessége végső soron gyorsabb megtérülést biztosít a befektetésnek – miközben a logisztikai munkaerő-válságra is hatékony reakciót nyújt.
 
Ha a cobot átveszi az ismétlődő és fizikailag megerőltető feladatokat, javul a meglévő raktári alkalmazottak fizikai és mentális egészsége, miközben az általános teljesítmény is optimalizálható.
 
A Smart Merchandise Picker áruszedő olyan ütemben kezeli a tárgyakat, ahogyan az az emberi válogatóknak is megfelel. Nagyon kevés felügyeletet igényel, így biztosítva a megbízható és zavartalan működést.
 
Nem szükséges, hogy az alkalmazottak magasan képzettnek vagy robotikára szakosodottak legyenek a kezeléséhez és felügyeléséhez - minden képzettségi szintű ember biztonságosan kezelheti a cobotot.
 
A Smart Robotics fejlett robotrendszerek részeként mutatta be a robotot – azért dolgoznak ezeken, hogy sokoldalúbbá és dinamikusabbá tegyék a raktárautomatizálást egy nagy teljesítményű logisztikai iparágban.
 
Bár az ünnepi szezon alaposan terhelheti a raktárakat, a Smart Merchandise Picker készen áll a rendelések és a szezonális igények kielégítésére és a raktárak jobb felszerelésére, egész évben – jegyezte meg a cég.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.