2022. 11. 14. - 09:45

Mesterséges intelligencia - Online rendelés után jön az automatizált raktár

Mesterséges intelligencia - Online rendelés után jön az automatizált raktár

Elindítja első, fogyasztók számára kialakított automatizált raktárát az AutoStore vállalat: az online vásárlás után közvetlenül az AutoStore rendszerből tudják felvenni rendeléseiket az emberek.

Piacra dobta legújabb innovációját az AutoStore cég. A PickUpPort egy nyilvános port, amely az ügyfelek számára lehetővé teszi, hogy online vásároljanak, majd közvetlenül az AutoStore rendszerből fel tudják venni rendeléseiket.
 
„Fontos számunkra, hogy segítsünk a kiskereskedőknek élen maradni a folyamatosan változó iparágban – fogalmazott Carlos Fernández, az AutoStore termékigazgatója. - Az új PickUpPort segítségével a kereskedők problémamentes átvételi lehetőséget kínálhatnak az üzletben, a vásárlók pedig láthatják is, miként választják ki, rendszerezik és tárolják a robotok az árucikkeket. Ha a kiskereskedők alkalmazzák ezt a technológiát, vásárlóik még nagyobb rugalmasságot és szabadságot kapnak.” Olvasd el: Mesterséges intelligencia - Robotizált csomagszedő áll csatasorba
 
Mesterséges intelligencia - Online rendelés után jön az automatizált raktár
Mesterséges intelligencia - Online rendelés után jön az automatizált raktár
 
A PickUpPort egy intuitív technológia - nem igényel kiterjedt bevezetést és képzést sem. Amikor a vásárló megrendelést ad le és a bolti átvételt választja, a Controller funkció megkéri az AutoStore robotot, hogy válassza ki a termékeket tartalmazó edényeket.
 
A raktár üzemeltetője összerendezi a rendelést, ami ezután az AutoStore rendszerben tárolódik. Amikor a vásárló megérkezik az üzletbe, egy robot beviszi a PickUpPortba a megfelelő termékeket tartalmazó tárolóedényt.
 
Az AutoStore szerint a PickUpPort egy igen vonzó alternatíva a szállítás terén. Olvasd el: Mesterséges intelligencia - Napelemes robot viszi a gyógyszereket
 
Az új technológia nem mellesleg közvetlen válasz a növekvő igényekre, amelyek a vevők termékfogadási módjának nagyobb hatékonyságára irányulnak.
 
Ha nyilvános portok is vannak az üzletekhez, az növelheti a további bolti vásárlások számát és lehetővé teszi a kiskereskedők számára, hogy zökkenőmentes, többcsatornás vásárlási élményt nyújtsanak ügyfeleiknek.
 
„Folyamatosan kísérletezünk és új technológiát vezetünk be. Az emberek nagyobb rugalmasságot akarnak, az online vásárlás-bolti átvétel trend gyorsan vonzó alternatívává válik a termék utolsó körös továbbításához, mivel egyszerű, gyors és alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár” – mondta Fernández.
 
A technológia ráadásul felhasználóbarát. Mivel ez az AutoStore első nyilvános portja, több biztonsági intézkedést is figyelembe vettek a termékfejlesztés során. A PickUpPort figyelmeztető címkével, biztonsági rúddal, lengéscsillapítóval és ütközőkkel is fel van szerelve.
 
„A PickUpPort biztonságos és könnyen használható. Mindig zárva van, amíg arra vár, hogy a tároló megérkezzen és egy LED lámpa jelzi, ha készen áll a kinyitásra. Az AutoStore-nál a biztonság a legfontosabb”- jegyezte meg a termékigazgató.
 
A PickUpPort az ötödik Port modul, amelyet az AutoStore kínál, s már idén november 15-től elérhető.
 
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.