2021. 08. 23. - 09:30

Már nincs messze, hogy mesterséges intelligencia költözzön a háztartási gépekbe

Már nincs messze, hogy mesterséges intelligencia költözzön a háztartási gépekbe

Zajlik az új generációs, intelligens háztartási gépek tervezése – a GE Appliances és a Google partnerei innovatív technológiák megalkotására kötöttek szerződést.

Nincs már messze, hogy a mindennapjainkat jelentősen megkönnyítő, intelligens háztartási gépek költözzenek a környezetünkbe.
 
A GE Appliances, a Haier vállalat, valamint a Google Cloud többéves partnerségben állapodott meg azzal a céllal, hogy innovatív technológiákat fejlesszenek - amelyek növelik a konyhai és általában az otthoni fogyasztói élményt.
 
Bár a GE Appliances továbbra is sikeres a készülékgyártás terén, a Google Cloudhoz fordult, hogy világszínvonalú szakértelmet szerezzen az adatok, az elemzések, a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás területén. Ezzel ugyanis felgyorsíthatja az „evolúciót” - s integrálhatja ezen képességeket teljes készülékfejlesztési folyamatába, ötlettől a gyártósorig. Olvasd el: Háztartási és fertőtlenítő robotot is bemutattak a CES 2021-en
 
Megérkezhetnek a háztartásokba az intelligens, önálló gépek
Megérkezhetnek a háztartásokba az intelligens, önálló gépek
 
A két vállalat a Google Cloud Vision mesterséges intelligencia használatával fejleszti közösen az intelligens készülékek következő generációját.
 
A GE Appliances számára komoly előnyt jelent a Google Cloud zökkenőmentes integrációja más Google platformokkal és technológiákkal, például az Androiddal és a Google Segéddel.
 
Mint azt a vezérigazgató-helyettes, Viren Shah elmondta: a GE Appliances az Egyesült Államok leggyorsabban növekvő készülékgyártó vállalata, több mint egy évszázados ipari tapasztalattal. Elkötelezettek a fejlődés folytatása mellett, s szeretnék beváltani ígéretüket, miszerint a legjobbat nyújtják. Olvasd el: Tojást sütni is megtanult a robot
 
Úgy véli, a Google és a GE Appliances összefogása az innováció és a fejlett technológiák közös fejlesztése érdekében kulcsfontosságú hajtóerő, mely előmozdítja ezt az evolúciót.
 
A Google Cloud támogatja partnerét a mesterséges intelligencia-kompatibilis intelligens termékplatform fejlesztésében, amely személyre szabott funkciókat, betekintési lehetőséget és energiatakarékos ajánlásokat biztosít a készülék-tulajdonosoknak.
 
A platform azonban a kereskedelmi ügyfeleknek is sokat segít a készülékparkok kezelésében. Mérsékeli a váratlan leállások esélyét, meghosszabbítja a termékek élettartamát, tehát végső soron csökkenti a tulajdonos költségeit.
 
A GE Appliances díjnyertes újító az intelligens készülékek terén. A fogyasztók számára előremutató funkciókat és képességeket biztosít, amelyeket szívesen vesznek, sőt el is várnának.
 
„Ha a GEA összeköti intelligens háztartási készülékekkel kapcsolatos szakértelmét a Google Cloud adatelemzőivel és mesterséges intelligenciájával, az iparág vezető, innovatív készülékei és digitális élményei kerülnek majd a fogyasztókhoz a következő években” – fogalmazott Dominik Wee, a Google Cloud gyártási és ipari ügyvezető igazgatója.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.