2022. 12. 19. - 09:40

Mesterséges intelligencia - Egyetlen robottal komissióz, tömörít és csomagol a dolgozó

Mesterséges intelligencia - Egyetlen robottal komissióz, tömörít és csomagol a dolgozó

A világ első automatizált robotraktári rendszerét dobta piacra a Renatus Robotics, amely One-Stop Pick & Pack technológiát használ.

Bemutatkozott a Renatus Robotics automatizált robotraktári rendszere, amely egyablakos pick and pack technológiával működik és gyártója szerint a világon az első ilyen.
 
A Renatus lehetővé teszi, hogy egyetlen dolgozó egyetlen lépésben hajtson végre komissiózási, tömörítési és csomagolási műveleteket. Azaz olyan feladatokat, amelyekhez hagyományosan munkavállalókra és speciális anyagmozgató berendezésekre van szükség - minden egyes lépésben.
 
Forradalmasítja a készletkezelést és a rendelések teljesítését a logisztika minden szegmensében, beleértve az e-kereskedelmet is. Olvasd el: Mesterséges intelligencia - Megjött a raklap-rakodó robot
 
Mesterséges intelligencia - Egyetlen robottal komissióz, tömörít és csomagol a dolgozó
Mesterséges intelligencia - Egyetlen robottal komissióz, tömörít és csomagol a dolgozó
 
A rendszer egy 3D-s tároló állványrendszer, több Renatus Shuttle-el felszerelve, valamint nagy sebességű felvonókkal - ezek belül működnek, a Renatus Cortex szabadalmaztatott szoftver- és algoritmuscsomag kezeli és vezérli őket.
 
A robotrendszer kiemelkedő előnye a One-Stop Pick & Pack rendszer, a páratlan komissiózási hatékonyság és az ultramagas tárolási hatékonyság.
 
Hogy mi az egyablakos komissiózás és csomagolás lényege? Más automatizált raktári rendszerek igénylik a puffer- és szekvenáló berendezések, valamint szállítószalag-rendszerek használatát valamennyi áru csomagolási sorrendben történő összevonásához, ami költséges lehet a felszerelés és a munkaerőköltség tekintetében egyaránt. Olvasd el: Jól bírja a gyűrődést az új áruszedő robot
 
A Renatus segítségével azonban az áruk teljesen sorba rendezve és további berendezések nélkül, konszolidálva érkeznek a dolgozókhoz - a funkció a Renatus Cortex flottavezérlési és feladási algoritmusa révén oldható meg.
 
A szállítódobozok automatikus szállításának és lezárásának lehetőségével a Renatus lehetővé teszi, hogy egyetlen dolgozó teljesítse a rendelést, komissiózással, konszolidációval és csomagolással, egy helyen.
 
A komissiózási hatékonyság rendkívüli: a Renatus akár 500 sor/órás sebességgel dolgozik, amellyel időt takarít meg a dolgozóknak. Az áruk vízszintes és függőleges szállítására szolgáló, dedikált szállítási módok alkalmazása az iparág leggyorsabb teljesítményét teszi lehetővé: akár 4 m/s sebességet.  
 
Ráadásul, az árukat a komissiózókban tárolják és szállítják, ami leegyszerűsíti és felgyorsítja a komissiózási munkafolyamatot, valamint csökkenti az emberi hibák esélyét az állványról vagy polcról történő árufelvételhez képest.
 
Páratlan a magas tárolási hatékonyság is. Általánosságban probléma a robotok közötti torlódások és ütközések problémájának megoldása - a nagyméretű automatizált raktárrendszerek számára ez kihívást jelent. A Renatus esetében azonban a Renatus Cortex optimalizált, ütközésmentes útvonaltervezést valósít meg a Renatus Shuttle-flották számára.
 
A rendszeren belüli kommunikáció a helyi 5G-n keresztül történik a stabil, nagy sebességű teljesítmény érdekében.
 
A forradalmian új szoftver és hardver kombinációja segítségével a Renatus rendszerek 1 millió szemetes tárolására és napi 300 ezer sor szállítására is képesek.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.