2023. 03. 16. - 09:00

Mesterséges intelligencia - Megérkezett az autonóm buldózer

Mesterséges intelligencia - Megérkezett az autonóm buldózer

Önállóan dolgozó buldózert mutatott be két, együttműködő cég, amely a nehéz gépeke automatizálásán dolgozik.

Büszkén jelentette be együttműködésének eredményét a Polymath Robotics és a Hard-Line vállalat: megalkották az autonóm buldózert.
 
A közös munkával a Hard-Line bekerült a Polymath hardverintegrációs partnereinek hálózatába, míg a Polymath csatlakozott a
Hard-Line szoftverintegrációs ökoszisztémájához.
 
A Hard-Line vezető szállítónak számít az automatizálási, távműködési és távvezérlési technológia terén. Függetlenül attól, hogy egy gép milyen típus, gyártmány vagy modell, a Hard-Line képes távoli működésre konfigurálni. Olvasd el: Jöhetnek az önjáró építőgépek
 
Megérkezett az autonóm buldózer - Fotó: Polymath Robotics - Hard Line
Megérkezett az autonóm buldózer - Fotó: Polymath Robotics - Hard Line
 
A Polymath Robotics a biztonság tekintetében kritikus, autonóm navigációs szoftvereket készít nehézgépekhez. Együttműködésük autonóm megoldásokat hoz a nehézgépiparba, egymás partner ökoszisztémáinak részeként – mondta Stefan Seltz-Axmacher, a Polymath Robotics vezérigazgatója.
 
A járműagnosztikus, bármilyen nehéz berendezésen alkalmazható - függetlenül a gép gyártmányától, modelljétől vagy típusától.
 
A két vállalat a CONEXPO 2023 kiállításon mutatná be az autonóm buldózert, melyet a Hard-Line távvezérlési technológiájával és a Polymath biztonságkritikus autonóm navigációs rendszerével hoztak létre.
 
Az új gép kihasználja a Hard-Line szakértő hardverintegrációját, távműködtetési képességeit és gépvezérlési API-ját, integrálva azt a Polymath autonóm navigációs eszközeivel. A Polymath és a Hard-Line rendszerei és szoftverei egyaránt járműagnosztikusak. Olvasd el: Jön és ás a teljesen önjáró markológép
 
Az autonóm dózer fontos, de ismétlődő feladatok megoldására készült - ilyen a víztelenítés, az ültetés és a rakás kilúgozás. Az izgalmas technológia minden buldózerhez elérhető lesz, legyen az új vagy meglévő.
 
Ezekre a megoldásokra úgy tekintenek, mint a termelékenység és a hatékonyság további növelésére, azzal, hogy a távoli autonóm buldózert piacra dobják – fogalmazott Ryan Siggelkow, a Hard-Line technológiai SPV munkatársa.
 
A Polymath és a Hard-Line a megvalósításban is együttműködik. Már vesznek fel előrendeléseket vesznek fel, melyeket várhatóan 2023 második felében szállítanak ki.
 
 
Fotó: Polimath Robotics - Hard Line
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.