2022. 01. 02. - 08:00

Mesterséges intelligencia - Megérkezett az új generációs seprőrobot

Mesterséges intelligencia - Megérkezett az új generációs seprőrobot

Bemutatkozott az autonóm seprőrobot új generációja. Az Enway vállalat gyártmánya számos újdonsággal és előnnyel szolgál az előző verzióhoz képest.

Megjelentette önjáró seprőrobotja új generációját az Enway vállalat. Az új verzió a B2 nevet kapta, s gyártója szerint egy új sorozat első tagja - az ipari tisztításhoz használt B1-hez képest ugyanis számos újdonsággal és előnnyel büszkélkedhet. Mi több, elkezdődik a CE-tanúsítvánnyal rendelkező önvezető seprőgép európai exportja is. 
 
A teljesen autonóm ipari seprőgép többet változott annál, hogy nevet és megjelenést cserélt.
 
Az elöl levő fényszórók a legszembetűnőbbek, de ha belemélyedünk funkcióiba, azok meglehetősen kecsegtetőek. Autonóm töltés induktív töltőállomással a B2 önjáró seprőrobot teljesen autonóm módon képes tölteni az akkumulátorát. Ez növeli a jármű rendelkezésre állásának idejét és erőforrásokat takarít meg, ráadásul egy töltőállomást több autonóm seprő is használhat. Olvasd el: Helsinki utcáit csendes, autonóm utcaseprő járja
 
Mesterséges intelligencia - Megjelent az önjáró seprőrobot új generációja
Mesterséges intelligencia - Megjelent az önjáró seprőrobot új generációja
 
Napjainkban fontos az érintésmentesség, ezzel a módszerrel pedig az alkalmazott és a seprő között kevés a kontaktus. Amikor a robot akkumulátora lemerül, a jármű magától a töltőállomáshoz hajt.
 
A robotnak van kezelő és menedzser applikációja is. A két felhasználói felülettel az Enway biztosítja, hogy minden, ezért felelős alkalmazott könnyen kezelhesse a seprőrobotot. A tisztítási útvonalat és a robotot a kezelőalkalmazáson keresztül választják ki, ezen át kapcsolható be és ki.
 
A menedzseralkalmazásban valamennyi összegyűjtött adat megtekinthető, a tisztítási műveletek ellenőrzése, értékelése és optimalizálása érdekében. Olvasd el: Megjött a tereprendező robot
 
 
Emellett egy távirányító központ a robotok minden mozdulatát figyeli, garantálva a zökkenőmentes folyamatokat. Így az önjáró járművek anélkül takarítanak, hogy lekötnék a helyszínen a kapacitásokat. Minden Enway-alkalmazás megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak.
 
A vállalat megkezdte az egész Európára kiterjedő forgalmazói hálózat kiépítését.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.