2020. 09. 29. - 09:20

Mesterséges intelligencia – Megjött a robot csiszoló

Mesterséges intelligencia – Megjött a robot csiszoló

Robot csiszoló rendszert dob ​​piacra egy vállalat. Az OnRobot teljesen elektromos rendszere automatikusan fejez be folyamatokat, így a csiszolást és a polírozást is elvégzi.

Automatikus csiszoló robottal állt elő egy cég. A hagyományos, automatizált csiszolási megoldások megvalósításához és fenntartásához gyakran szükséges a robotikai háttér.  
 
Az OnRobot Sander bevezetésével most a gyártók egy komplett csiszoló eszközhöz is hozzáférhetnek, melyet könnyen lehet használni valamennyi fontosabb együttműködő és könnyűipari robotnál.
 
A teljes Sander-csomag mindent tartalmaz, amire egy OnRobot-ügyfélnek szüksége lehet a csiszolási alkalmazás gyors és egyszerű elindításához. Olvasd el: Startol a mesterséges intelligencia-vezérelt vetőmagelosztó
 
Plug-and-play csiszoló eszközt, különféle szabványos csiszoló és polírozó párnákat, könnyen használható programozó szoftvert, választható erő vagy nyomaték érzékelőt és szemcseváltót – ezek teszik lehetővé az automatizált váltást a különböző csiszolókorongok között, anélkül, hogy a kezelőnek be kellene avatkozni.
 
Lényegesen megkönnyíti a munkát a robot csiszoló
Lényegesen megkönnyíti a munkát a robot csiszoló
 
Az egyszerű felületkezelő alkalmazások Sander-en programozása igen egyszerű, ezt ugyanis intuitív beépített szoftver segíti.
 
A gördülékeny használatot ugyanakkor az OnRobot egy lépéssel előrébb viszi azzal, hogy hozzá lett adva az „Állapot mentése” gomb, mely a felhasználók számára megoldja, hogy az útpontokat manuálisan állítsák be, a robot beavatkozása nélkül. Olvasd el: Alkalmazás segíti a locsolást és a gazdálkodást
 
A mesterségesen intelligens Sander szoftver különféle útvonaltervezési lehetőségeket kínál, kézikönyv, formák és pontok keretében, s azt is megkönnyíti, hogy a felhasználók beállítsák a forgási sebességet, optimalizálva a ciklusidőt és a konzisztenciát.
 
Enrico Krog Iversen, az OnRobot vezérigazgatója kiemelte: az OnRobot a kis- és középvállalkozások számára nyújt megfizethető, alkalmazásközpontú megoldásokat, melyeket könnyen be lehet állítani és fenntartásuk is egyszerű.
 
„Az OnRobot Sander sokoldalú csiszolóeszköz: biztosítja az összes funkciót és előnyt, amelyet ügyfeleink elvárnak egy automatizált csiszolási technológiától, de megkímél minden gondtól és plusz költségtől, amely a hagyományos csiszolószerszámokhoz kapcsolódik” – fejtette ki a cégvezető.
 
A mesterségesen intelligens, 1,2 kilós roboteszköz támogatja a lapos, ívelt és egyenetlen alkatrészgeometriákat. Cserélhető, szabványos párnákkal szerelték fel, melyek számos anyagon használhatók.
 
Az erő vagy nyomatékérzékelő hozzáadásával a csiszoló alkalmazkodhat a felületi változásokhoz vagy az alkatrészek nem tökéletes beállításához, miközben javítja a konzisztenciát és a minőséget - csökkentve a hulladék mennyiségét is. A pneumatikus csiszolórendszerek teljesítményének mindössze 5 százalékát teszi ki.
 
Az eszköz egyébként könnyen csatlakoztatható bármely nagyobb robotmárkához.
 
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.