2021. 11. 15. - 09:00

Mesterséges intelligencia - Már az Uber is robotkézbesítőkkel szállít ételt

Mesterséges intelligencia - Már az Uber is robotkézbesítőkkel szállít ételt

Egy járdán közlekedő, szállító robotokat fejlesztő vállalat összefogott a telekocsi-szolgáltatásairól ismert Uberrel: Los Angelesben 2022 elején indulhat az ételszállítás.

Hasznosat a hasznossal: a járdán közlekedő, ételszállító robotokat készítő Serve Robotics partneri viszonyt alakított ki az Uber Technologies-el, melyről ismert, hogy a világ legnagyobb élelmiszer-kiszállítási és telekocsi-platformja.
 
Az igény szerinti, robotos kézbesítési szolgáltatás már 2022 elejétől elérhető lesz Los Angelesben az Uber Eats ügyfelei számára.
 
A Serve Robotics saját bevallása szerint „a fenntartható, önvezető szállítás jövőjét” alakítja. A céget 2017-ben alapították, mára önálló vállalat, amely arra törekszik, hogy a kiszállítást megfizethetővé, fenntarthatóvá és mindenki számára elérhetővé tegye. Olvasd el: Ételszállító robotot alkottak a japánok 3D-nyomtatóval
 
A robotos kézbesítési szolgáltatás már 2022 elejétől elérhető lesz Los Angelesben
A robotos kézbesítési szolgáltatás már 2022 elejétől elérhető lesz Los Angelesben
 
Hála a szabadalmaztatott autonóm technológiának, a cég önvezető robotjai több 10 ezer, érintés nélküli szállítást végeztek már el sikeresen az Egyesült Államok nagyvárosaiban.
 
Az Uber mellett több vezető befektető támogatja a Serve Robotics megoldásait. Olvasd el: Küszöbön az élelmiszerszállító robotok?
 
„A Serve már nagyon várja, hogy kiváló kényelmet biztosíthasson az Uber Eats kereskedőinek és vásárlóinak.
Az Uber az első kereskedelmi partnerünk, mely erős keresletforrást jelent számunkra, mivel érintés nélküli kézbesítést alkalmazunk a közösségi kereskedelem nagymértékű támogatására”- mondta el dr. Ali Kashani, a Serve Robotics társalapítója és vezérigazgatója.
 
Izgatottan várják, hogy a Serve Robotics vállalattal együttműködve újfajta szállítást tesztelhessenek Los Angelesben, amely biztonságos, megbízható és környezetbarát – tette hozzá Sarfraz Maredia, az Uber Eats amerikai és kanadai alelnöke, vezetője.
 
"Folyamatosan keressük a módot a kereskedők és fogyasztók jobb kiszolgálására, ezért a Serve csapatával azon dolgozunk, hogy feltárjuk a technológiában rejlő lehetőségeket – fogalmazott.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.