2022. 01. 25. - 09:00

Mesterséges intelligencia – Takarítanak, kézbesítenek, ételt visznek a Pudu robotjai

Mesterséges intelligencia – Takarítanak, kézbesítenek, ételt visznek a Pudu robotjai

Kereskedelemi forgalomba kerül a takarítórobot, de megjelent új élelmiszer-szállító és kézbesítő is - Sikeres bemutatót tartott a CES 2022 technológiai kiállításon a Pudu Robotics.

Nagy sikert aratott új találmányaival a Las Vegas-i CES 2022 (Consumer Electronics Show) technológiai kiállításon a Pudu Robotics vállalat. A tárlaton, melyet minden évben január elején rendeznek meg, ezúttal több olyan robottal rukkolt elő, melyek nem kis mértékben könnyítik az életünket.
 
A Pudu Robotics az eseményen tudatosította azt is: fokozottan összepontosít mostantól az IoT-technológiára és többfunkciós, átfogó stratégia alapján alakítja ki termékkínálatát.
 
Standjuk fénypontja az Afra C1 takarítórobot volt, mely a CES 2022-vel hivatalosan is debütált a kereskedelmi takarítórobotok piacán, nemzetközi szinten. Olvasd el: Töröl, pakol, ajtót nyit a házimunkára is képes robot
 
A Pudu felvonultatta kereskedelmi szolgáltató „robotsztárjait
A Pudu felvonultatta kereskedelmi szolgáltató „robotsztárjait" a CES 2022 kiállításon
 
Ez a portfóliójukban az első ilyen típusú robot, amely hatékony, professzionális szintű mélytisztítást biztosít, számos környezetben, beleértve a többszintes épületeket és lakóházakat is.
 
Sokoldalú képességei felkeltették a kiállítók és a média figyelmét is.
 
A Pudu emellett bemutatta a kereskedelmi szolgáltató „robotsztárjainak” a kínálatát, köztük a BellaBot prémium élelmiszer-kiszállítót, a KettyBot kézbesítő és fogadó robotot hirdetésmegjelenítővel, a PuduBot klasszikus kézbesítő robotot, a HolaBot érintésmentes kézbesítő robotot, mely hívással és javítófunkciókkal is rendelkezik, valamint a FlashBot épületben szállító robotot. Olvasd el: Orvosként, de az űrben is segíthet a legújabb robot
 
A cég számos megkeresést kapott zászlóshajó-termékeivel kapcsolatban – különösen éttermektől és vendéglátó-ipari szolgáltatóktól, akik az intelligens technológia segítségével szeretnék feltárni a korlátlan lehetőségeket a kereskedelmi átalakuláshoz.
 
A kiállításon a Pudu Robotics aktívan törekedett arra, hogy a robotok előnyeit több vállalathoz is eljuttassa világszerte.
 
 
A vállalatot egyébként 2016-ban hozták létre. 2021 végére már komoly sikereket értek el a PuduBot egyhetes ingyenes próbája során, melynek keretében a robot éttermekben, kávézókban, hotelekben, irodákban, kórházakban és más vendéglátóipari egységekben „teljesített szolgálatot” a Texas állambeli Dallasban.
 
A régióban tapasztalható kiterjedt munkaerőhiány miatt sok vendéglős felfedezte a kereskedelmi szolgáltató robotokban rejlő lehetőségeket a hatékonyság növelésére, a működési költségek csökkentésére és az ügyfelek vonzására.
 
Ezek után borítékolható, hogy a fenti robotokra egyre nagyobb érdeklődés mutatkozhat.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.