2022. 01. 13. - 09:40

Mesterséges intelligencia - Új koronavírus-detektorral rukkolt elő egy cég

Mesterséges intelligencia - Új koronavírus-detektorral rukkolt elő egy cég

Covid-detektort alkotott egy vállalat a levegőben terjedő vírus kimutatására – az eszközt Las Vegasban mutatták be a CES 2022 technológiai kiállításon.

Immár egyszerű koronavírus-azonosító is létezik: az egészségügyi találmányok sorában mutatkozott be az Opteev cég ViraWarn nevű Covid-detektora. Az eszközt a Las Vegasban január elején megrendezett CES 2022 technológiai tárlaton ismertették. 
 
A ViraWarn-t a levegőben terjedő vírus kimutatására tervezték, s kétféle terméktípusa van, melyek azonnali diagnózissal segítenek leküzdeni a koronavírus világjárványt. Olvasd el: Száz százalékos pontossággal szagolja ki a koronavírust a Covid-detektorvirawarn_1
 
A kézbe fogható Freedom Covid-légzéselemző 5 másodperc vagy annál rövidebb idő alatt képes tesztelni a vírust.
 
Az amerikai Nemzeti Egészégügyi Intézet (National Institutes of Health) értékelte és ellenőrizte - azonnal használható, ha valakinél szükség van tesztelésre.
 
Az eszköz Edge mesterséges intelligenciája kiszűri a hamis leolvasásokat – ennek pontosságát a George Mason Egyetem ellenőrizte. Az Opteev szerint a ViraWarn a Covid bármely változata esetében működőképes. Olvasd el: Köhögő emberek segítenek az algoritmusnak
 
A cég Patriot eszköze pedig egy azonnali, levegőben terjedő vírus-érzékelő, mely ideális a személyes térben történő használatra - például íróasztalon, étkezőben vagy nappaliban.
 
Automatikus üzemmóddal rendelkezik, a villogó LED-ek jelezhetik a helyiség pozitív vagy negatív állapotát.
 
A ViraWarn Breath Analysis légzéselemző és a ViraWarn Room Detector a vállalat töltésátviteli technológiáját használja – ez a tüskés fehérjevírusok töltés-átviteli komplexét alkalmazza a nagy ellenállású közegben.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.