2021. 10. 17. - 08:00

Mesterséges intelligencia - Újabb robot turmix-kioszkot indított Kalifornia

Mesterséges intelligencia - Újabb robot turmix-kioszkot indított Kalifornia

Immár a második kísérleti helyszínen nyitotta meg robot turmix kioszkját egy közös vállalkozás a kaliforniai Downey-ban.

Jamba by Blendid néven indult el a második robot smoothie-kioszk Kaliforniában – ezúttal a Downey-ben található Stonewood Centerben. Ezzel még egy kísérleti helyszínen készülnek a robotok által előállított ízletes turmixok.
 
A Jamba és a Blendid cég 2020-ban nyitotta meg első ilyen kioszkját a kaliforniai Dixonban, s mivel nagy sikert ért el, céljuk most az, hogy további helyszíneken váljon elérhetővé a szolgáltatás - kiskereskedőktől és bevásárlóközpontoktól a tornatermeken át a kórházakig, főiskolákig, egyetemekig.
 
„Izgatottan vártuk az első Jamba by Blendid kioszk sikeres elindítása után a második tesztbódé megnyitását a Stonewood Centerben. Frissen kevert turmixokat kínálunk a bevásárlóközpont vásárlóinak. A Jamba by Blendid lehetőséget biztosít a helyi franchise-partnereknek a turmixok hozzáférhetővé tételére a Jamba-rajongók számára, miközben a legújabb technológiát alkalmazzák az érintésmentes étel-szállítás terén- mondta el Geoff Henry, a Jamba vezetője. Olvasd el: Mesterséges intelligencia - Robotbódés készíti a gyümölcsös turmixokat Kaliforniában
 
Innovatív, autonóm és érintésmentes élelmiszer-automatizálási platform: robot készíti a turmixot
Innovatív, autonóm és érintésmentes élelmiszer-automatizálási platform: robot készíti a turmixot
 
A Blendid innovatív, autonóm és érintésmentes élelmiszer-automatizálási platformot kínál, amely a gépi tanulást, a robotikát és a mesterséges intelligenciát hasznosítja - igény szerint elkészített, az adott fogyasztó életmódjának és ízlési preferenciáinak megfelelő, személyre szabott ételválasztékot hoz létre.
 
A Jamba-val társulva – mely mára vezető, globális életmódmárkává nőtte ki magát - frissen kevert turmixokat, gyümölcsleveket, tálakat és italokat készít.
 
Az első Jamba by Blendid kioszk sikere jól mutatja a növekvő ipari és fogyasztói keresletet a friss, érintésmentes ételek iránt, melyet a vásárlók jövet-menet beszerezhetnek. Olvasd el: Jönnek az új pizza-kioszkok Amerikában
 
A Stonewood Center-beli helyszín a vállalatoknak is segít, hogy használhassák a fogyasztói robotika legújabb vívmányait. „Ízletes és személyreszabott ételeket készítünk, melyeket a robotika és a mesterséges intelligencia juttat a vásárlókhoz” – fogalmazott Vipin Jain, a Blendid társ-alapítója és vezetője.
 
Mint kiemelte, izgalmas látni, ahogy elképzelésük valóra válik. Így már lehet új területekre terjeszkedni, például bevásárlóközpontokba.
 
A Stonewood Centerben található kioszk jelenleg 7 ízletes növényi turmixot kínál, valamint a Jamba népszerű Boostjait. Négydecis adagokban kaphatók, egy feltöltést pedig további költségek nélkül lehet kérni.
 
A rendeléseket személyesen lehet leadni a kioszkban, de előre is van mód rendelni, a Blendid alkalmazással, Androidon vagy iOS-on keresztül.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.