2021. 12. 04. - 08:00

Mozog is álmunkban a mesterséges intelligencia-matrac

Mozog is álmunkban a mesterséges intelligencia-matrac

Pihentetőbb, minőségibb alvást kínál a matrac, melynek kényelmét mesterséges intelligencia is fokozza. De mit tud ez a különlegesség?

Jobb alvásra vágyunk? Ki hinné, hogy ebben is segíthet a mesterséges intelligencia? Pontosabban, egy ezzel rendelkező matrac?...
 
A különös találmányt Emma Motion matracnak hívják - 360 mozgásérzékelővel látták el, amelyek érzékelik az ember mozgását alvás közben.
 
Így biztosítja, hogy a felhasználója mindig a számára legkényelmesebb helyzetben feküdjön és kielégítő legyen az éjszakai pihenése. Olvasd el: Mánia vagy depresszió? A mesterséges intelligencia megmondja
 
A mesterséges intelligencia-matrac biztosítja, hogy mindig jól aludjunk
A mesterséges intelligencia-matrac biztosítja, hogy mindig jól aludjunk
 
A mozgást a matrac második rétege érzékeli, lehetővé téve a felette lévő habréteg megnagyobbítását vagy csökkentését, hogy bármilyen alvási pozícióban is jól érezzük magunkat.
 
Tartalmaz egy úgynevezett Diamond Degree technológiát is, mely gondoskodik róla, hogy sose legyen túl melegünk vagy ne fázzunk. Olvasd el: Mesterséges intelligencia keveri az arcápoló krémet
 
„Küldetésünk, hogy segítsünk javítani az emberek életét, megváltoztatva az alvásuk módját. Egyre több tanulmány mutatja, hogy az alvás nagymértékben befolyásolja általános egészségünket. Sokat fektetünk olyan termékek kutatásába és fejlesztésébe, amelyek segítenek tudatosabban aludni. Ez azt jelenti, hogy az Emma Motion technológiája valóban megújítja az alvást; olyan forradalom ez, melynek büszkén állunk az élére” – mondta el Manuel Mueller, a cég vezetője.
 
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.