2022. 08. 30. - 08:36

Mesterséges intelligenciával a tökéletes kávézás útján

Mesterséges intelligenciával a tökéletes kávézás útján

A tökéletes csésze kávé elkészítése művészet, de mi lenne, ha a mesterséges intelligencia segítségével minden alkalommal tökéletes kávét tudnál főzni?

Lehet, hogy úgy hangzik, mintha egy sci-fi filmből lépett volna elő, de az igazság az, hogy a mesterséges intelligencia használata a kávéfőzéshez egyre elterjedtebbé válik.
 
Sőt, az olyan cégek, mint a Javaya, mesterséges intelligenciát használnak arra, hogy segítsenek a vásárlóknak kiválasztani a tökéletes kávébabot, és elkészíteni a tökéletes csésze kávét az egyéni preferenciáiknak megfelelően.
 
 
A Javaya egy MI-vezérelt kávébabpiacot üzemeltet, ahol a vásárlók találkozhatnak egy virtuális MI baristával, majd miután kifejezték preferenciáikat, az MI algoritmus azonnali kávéajánlásokat tesz a vásárlóknak.
 
Ez lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy megtalálják az egyéni ízlésüknek megfelelő tökéletes kávébabot, és biztosítja, hogy mindig a pontos specifikációiknak megfelelő csésze kávét kapjanak.
 
A mesterséges intelligenciával otthonába varázsolhatja a tökéletes csésze kávét
 
A mesterséges intelligencia használata a kávéfőzéshez azonban nem csak a tökéletes kávébabok kiválasztásáról szól. Arról is szól, hogy a kávé elkészítése a megfelelő technikával történjen. Itt jönnek a képbe az olyan eszközök, mint az e-Palate.
 
 
Az e-Palate egy kézi eszköz, amely egy közeli infravörös érzékelővel van felszerelve, amely az AgriTech "e-Palate" nevű mesterséges intelligencia platformjával együttműködve meghatározza a kávébabok minőségét. Az e-Palate ezt az információt felhasználva segít Önnek minden egyes alkalommal tökéletes kávét főzni.
 
Így legközelebb, amikor tökéletes kávét iszol, lehet, hogy az MI-nek köszönheted. De a mesterséges intelligenciával profi módon ellenőrizheti a kávébabjait is, így biztosítva, hogy mindig a lehető legjobb csésze kávét kapja.
 
 
 
H.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.