2018. 08. 19. - 11:50

A legtutibb esküvői hagyományok

A legtutibb esküvői hagyományok
Hamarosan eljön a nap, amikor kimondjátok a boldogító igent, de nem tudjátok, hogy milyen szokásokat kövessetek? Segítünk!
Az esküvői tradíciók mindenki számára fontosak, ráadásul feldobják a ceremóniát is. Sokan azonban nem tudják eldönteni, hogy melyek azok a hagyományok, amelyek közkedveltek.
Információk szerint az egyik, amely sosem megy ki a divatból, a csokordobás. Az a fiatal és férjezetlen koszorúslány, aki elkapja a hagyomány szerint a következő lesz a sorban, aki férjhez megy.
A rizs és a rózsaszirom szórása szintén népszerű napjainkban, amellyel a gyermekáldást segíti a násznép.
 
wedding
A legtutibb esküvői hagyományok
 
Fontos tradíció a menyecske ruha, de az is, hogy az esküvői ruhán legyen valami kék, valami régi és persze valami kölcsön.
Amikor megérkezik a házaspár a szokásokhoz hűen a legtöbb lakodalomban van tányértörés, amely tartóssá teszi a szerelmesek boldogságát. Ezen túlmenőn a vőfély, azaz ceremóniamester számos programmal szórakoztatja a vendégeket. Neked, melyik a kedvenc esküvői szokásod?
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.