Szerelem

A nők több időt szánnak erotikus film nézésére?

A nők több időt szánnak erotikus film nézésére?
Nem fogod elhinni, milyen eredményeket hozott egy friss kutatás. Állítólag sokkal több pornót néznek a nők, mint a másik nem. 

 

Érdekes felmérést végzett egy kutató csoport nemrégiben, melyből kiderült, hogy melyik nem néz több olyan filmet, amely felnőtt tartalommal bír. Az eredmény pedig az lett, hogy a nők körülbelül 70-75 másodperccel több időt vannak egy erotikus oldalon, mint a férfiak. Ráadásul, ha ez nem lenne elég arra is fény derült, hogy a legtöbbet az orális szexről, a nagy péniszekről szóló filmeket nézték. 
 
A nők több időt szánnak erotikus film nézésére
 
Még egy érdekesség, hogy ezt sokan a délutáni órákban teszik vagy persze éjfél után, amikor már mindenki alszik. A kutatók viszont kissé furcsának találták, hogy a romantika egyáltalán nem szerepelt ezekben az alkotásokban, annak legapróbb jelét sem vélték felfedezni. 
 
 
 
 
N.O.
A sikeres fogyás titka

A sikeres fogyás titka

Egy friss módszer kiderítette, hogy hogyan lehet könnyedén megszabadulni a plusz kilóktól. Ráadásul szenvedni sem kell érte!  
Rachel Bilson szingli lett

Rachel Bilson szingli lett

Mintegy 10 év után a színésznő és kedvese úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább életüket.
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Jake Gyllenhaal családra vágyik

Jake Gyllenhaal családra vágyik

Letelepedne a népszerű színész, s szeretne családot alapítani. Jake Gyllenhaal jelenleg egyedülálló, de alig várja, hogy rátaláljon arra a hölgyre, akivel minde...
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Mindenkit meglepett, hogy 2016-ban elváltak a csinos énekesnő és férje útjai. Gwen Stefani volt párja, Gavin Rossdale most beszélt arról, hogy számos terápián v...
Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató módra!

Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató mó...

A kelbimbó fogyasztása manapság népszerűbb, mint valaha – ezért a belőle készült ételeknek is nagy divatja van. Lássuk ezt az ínycsiklandó, sajtos-baconos válto...
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Ekkor a legjobb házasodni

Ekkor a legjobb házasodni

A tudósok számtalan kutatás elvégzése után megállapították, hogy melyik kor a legalkalmasabb az esküvőre a nőknél.   
< >