Szerelem

A vita megerősíti a szerelmet?

A vita megerősíti a szerelmet?
Természetesen nem szabad mindenen összeveszni, de friss kutatások bizonyítják, hogy olykor egy-egy vita előrébb viszi a párkapcsolatot. 

 

Sokan nem gondolnák, de bizony olykor a veszekedés segíthet. Hogy miért? Azok, akik hetente legalább egyszer vitáznak sokkal boldogabbak, mint azok, akik soha. Legalábbis ezt az eredményt hozta egy kutatás. Most ismét felméréseket végeztek a szakemberek, amelyekből kiderült, hogy a vita igen is jó hatással van a kapcsolatokra. 
 
A vita megerősíti a szerelmet?
 
A vizsgálatok során ugyanis arra jutottak, hogy akik gyakran szólalkoznak össze, azoknál sokkal erősebb kötelék van jelen. Ez pedig azért van, mert ők őszinték egymással és azon dolgoznak, hogy megoldják a felmerülő problémákat, még mások esetleg strucc politikát alkalmaznak, tehát homokba dugják a fejüket. Akik ugyanis nem beszélik meg a gondjaikat nagy valószínűséggel hamar szakítanak. 
 
 
Természetesen nem mindegy, hogy min veszekednek a szerelmesek. A másik sértegetése és direkt piszkálása nem tartozik a normális vita körébe. Érdemes mindig normális hangnemben beszélni a másikkal és úgy megosztani a gondolatokat, érzéseket, majd közös nevezőre jutni. 
 
 
N.O.
 

 

Kylie Jenner szégyenli testét?

Kylie Jenner szégyenli testét?

Úgy tűnik megviseli a fiatal sztár a várandósság, ugyanis teste is megváltozik, amit nehezen visel.   
Kampányarc lett Jennifer Lopez

Kampányarc lett Jennifer Lopez

A szépséges énekesnőn egyszerűen nem hat a kor. Nem hiába kérik fel sorra a legnagyobb márkák, hogy terméküket reklámozza.  
Alessandra Ambrosio szakított

Alessandra Ambrosio szakított

A népszerű modell több mint tíz év után döntött úgy, hogy felbontja szerződését a kedvenc fehérnemű márkájával.  
Így készül a fahéjas csiga palacsinta

Így készül a fahéjas csiga palacsinta

Kedvencünk a palacsinta igen sokféle módon elkészíthető – akár úgy is formázhatjuk, hogy fahéjas csigának tűnjön. Ízre azonban lényegesen eltér attól. Hogyan ké...
Itt van Selena Gomez élete legszexibb klipje!

Itt van Selena Gomez élete legszexibb kl...

Új videóklipet készített a sikeres fiatal énekesnő – Selena Gomez Wolves című dalához a napokban jelent meg a friss videó, melyen Selena talán eddig a legszexis...
Hosszabb életet akarunk? Tartsunk kutyát

Hosszabb életet akarunk? Tartsunk kutyát

Ha van ebünk, nagyobb eséllyel tovább élünk – állapította meg egy új tanulmány, mely szerint a kutyatartás növelte az idős emberek élethosszát.
Kylie Jenner elszigetelte magát?

Kylie Jenner elszigetelte magát?

Féltestvére, Khloé Kardashian szerint a fiatal valóságshow-sztár és kozmetikai márka-tulajdonos egészen úgy viselkedik, mint bátyjuk, Rob Kardashian.
Borsos ára van a meztelen Madonnának

Borsos ára van a meztelen Madonnának

Tizennyolc évesen számos ruha nélküli fotó készült az énekesnőről – a felvételeket most áruba bocsátják egy aukción. A képek ára 800 és 1200 dollár között mozog...
Életmódváltás=teherbeesés?

Életmódváltás=teherbeesés?

Amikor egy pár eldönti, hogy babát szeretne életük teljesen megváltozik. Sokkal tudatosabban végeznek minden tevékenységet és még az étkezésre is jobban figyeln...
Reggeli tevékenységek, amelyek segítik a fogyást

Reggeli tevékenységek, amelyek segítik a...

Már az ébredést követően érdemes megfogadni néhány dolgot, amire oda kell figyelni, hogy jól induljon a nap és persze a test is formában legyen.   
< >