2017. 11. 12. - 16:09

A vita megerősíti a szerelmet?

A vita megerősíti a szerelmet?
Természetesen nem szabad mindenen összeveszni, de friss kutatások bizonyítják, hogy olykor egy-egy vita előrébb viszi a párkapcsolatot. 

 

Sokan nem gondolnák, de bizony olykor a veszekedés segíthet. Hogy miért? Azok, akik hetente legalább egyszer vitáznak sokkal boldogabbak, mint azok, akik soha. Legalábbis ezt az eredményt hozta egy kutatás. Most ismét felméréseket végeztek a szakemberek, amelyekből kiderült, hogy a vita igen is jó hatással van a kapcsolatokra. 
 
A vita megerősíti a szerelmet?
 
A vizsgálatok során ugyanis arra jutottak, hogy akik gyakran szólalkoznak össze, azoknál sokkal erősebb kötelék van jelen. Ez pedig azért van, mert ők őszinték egymással és azon dolgoznak, hogy megoldják a felmerülő problémákat, még mások esetleg strucc politikát alkalmaznak, tehát homokba dugják a fejüket. Akik ugyanis nem beszélik meg a gondjaikat nagy valószínűséggel hamar szakítanak. 
 
 
Természetesen nem mindegy, hogy min veszekednek a szerelmesek. A másik sértegetése és direkt piszkálása nem tartozik a normális vita körébe. Érdemes mindig normális hangnemben beszélni a másikkal és úgy megosztani a gondolatokat, érzéseket, majd közös nevezőre jutni. 
 
 
N.O.
 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.