2022. 08. 18. - 15:44

AIMM - az MI alapú társkereső alkalmazás

AIMM - az MI alapú társkereső alkalmazás
Amikor a szerelem megtalálása a tét, sokan fordulnak társkereső alkalmazásokhoz vagy weboldalakhoz abban a reményben, hogy találkoznak a számukra tökéletes emberrel. De mi lenne, ha lenne egy alkalmazás, amely elvégezné az összes nehéz munkát helyetted?
Az AIMM egy új, mesterséges intelligencia-alapú virtuális párkereső alkalmazás, amely személyes adatok és kritériumok alapján segít megtalálni a lelki társadat.
 
 
Az alkalmazás az Alexához és más AI-alapú személyi asszisztensekhez hasonlóan beszélget veled, hogy jobban megismerjen, személyes kérdéseket tesz fel, hogy megtudja, mit keresel a partneredben, majd potenciális társakat ajánl.
 
Az alkalmazás segít megtalálni a tökéletes párt
 
Az AIMM abban különbözik a többi társkereső alkalmazástól, hogy nem támaszkodik hamis profilokra. Az alkalmazásban található összes profilt valódi emberek készítik, így biztos lehetsz benne, hogy pontos találatokat kapsz.
 
Az AIMM használatának másik előnye, hogy megváltoztatja az emberek és a gépek közötti interakciót. Az emberek hagyományosan vonakodnak megbízni a gépekben, amikor fontos döntésekről van szó, például arról, hogy kivel randizzunk.
 
 
Az AIMM segítségével azonban biztos lehet abban, hogy az alkalmazás a rendelkezésére álló összes adatot felhasználja, hogy a lehető legjobb párt találja meg a számodra.
 
Ha tehát a szerelmet keresed, de nem szeretnéd az idődet több száz profil böngészésére pazarolni, próbáld ki az AIMM-et. Lehet, hogy meglepődsz, mennyire hatékony lehet ez a virtuális párválasztó!
 
 
 
H.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.