2018. 06. 04. - 14:18

Csillagjegyek, akik egyedül is boldogok

Csillagjegyek, akik egyedül is boldogok
Természetesen mindenkinek szüksége van a szerelemre és egy társra az életben, mégis vannak olyan emberek, akik a szingli életet is élvezik. 
A csillagjegy sok érdekes dolgot elárul valakiről, sőt még a szerelmi életnem is segítségül szolgálhat. Sokan nem tudnak meglenni kapcsolat nélkül, de akadnak olyanok is, akik köszönik, jól érzik magukat egyedül. Egyáltalán nem vágynak kapcsolatra, tökéletesen el vannak a saját kis világukban. Persze nem mondanak nemet a szerelemre, csupán egyedülállóként is megállják helyüket.
 
A csillagjegy mellett sok más tényező is közre játszik, mint például a családi környezet, a neveltetés és persze a múltbéli tapasztalatok. 
 
vit
Vannak csillagjegyek, akik egyedül is boldogok
 
Ilyen jegy például az Ikrek, amely tök jól érzi magát szingliként, ugyanis szereti a szabadságot és azt, hogy nyugalom van az életében. 

A Szűz jegy szülöttei is hasonlóképp vannak, de ők válogatósak. Pontosan tudják, hogy mire vágynak és mit akarnak az életben és nem lehet őket eltántorítani. 

A harmadik jegy pedig a Vízöntő, amely imádja a függetlenséget és fontos számára, hogy legyen ideje saját magára. 
 
 
N.O.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.