2018. 01. 21. - 12:07

Egyre jobban terjed a mikro-megcsalás

Egyre jobban terjed a mikro-megcsalás
Bár viszonylag még friss fogalomnak számít, de létező dolog. Sőt manapság nagyon is elterjedt dolog.

 

Szakértők úgy vallják, hogy a megcsalásnak több fajtája van. Az egyik fél félreléphet érzelmi szinten és persze testileg is. Ráadásul van olyan is, amikor érzelmi és testi megcsalás együttesen jár. Ezen felül még számos dolog van és a megcsalások formái teljesen eltérnek egymástól. Egyesek pedig totál mást gondolnak az egészről. Nemrég viszont kialakult egy másik forma is, mégpedig a mikro-megcsalás. 
 
A mikro-megcsalás is félrelépésnek számít?
 
A kutatók szerint ez lehet akár egy túl szoros barátság két különböző nem között, főként, ha eltitkolják. Az is félrelépésnek számíthat, ha valaki nem osztja kedvesével az intim dolgait, de egy másik félnek szívesen elmondja. Akár olyan is lehet, hogy valaki állandóan egy nő vagy egy pasi fotóit nézegeti. Ezekben a kapcsolatokban nem kerülnek testi kontaktusba egymással, mégis a pszichológusok azt gondolják, hogy egyfajta megcsalásnak minősülnek. Szerinted mi az, ami megcsalásnak számít?
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.