2019. 04. 07. - 17:30

Ennyi romantikára vágyik egy nő

Ennyi romantikára vágyik egy nő

Tudósok által végzett felmérések szerint egy nő számára minden nap szükséges harminc perc ahhoz, hogy kiegyensúlyozott kapcsolata legyen.

Bizonyára sok férfi agyal azon, hogy hogyan tehetné boldoggá a szeretett nőt, hiszen ez egyáltalán nem könnyű feladat. Sajnos azonban egy leírás sincs, ami segítene nekik, ami nem csoda, hiszen senki sem egyforma. Vannak azonban olyan apró gesztusok, amik biztos, hogy feldobják a nő hangulatát. Szakértők szerint ezek jelenthetik a boldogságot.

Napi harminc perc romantika kell

Napi harminc perc romantika kell

dr. M. Gary Neuman családi tanácsadó szerint öt dolog kell a jók működő kapcsolathoz. Saját kutatásának eredményéből az derül ki, hogy egy nő, akkor elégedett, ha minden nap minimum fél óra romantika van. A megkérdezettek, magukat boldogtalannak valló hölgyek azt nyilatkozták, hogy csupán öt percet szánnak párjukkal egymásra egy nap. Nem csoda tehát, ha nem érzik jól magukat.

 

Neuman szerint mindez még kevés egy boldog élethez. Úgy véli minden nő számára fontos az elismerés és a megértés. Továbbá azon a véleményen van, hogy a szerelmesek nem szánnak egymásra elég időt. Nem mennek el sétálni, koncertre, színházba, vacsorázni stb. csupán élik a szürke mindennapokat, ami egy idő után unalmassá válik.
A családi tanácsadó utolsó pontjában, ami a boldogságoz vezet a kedves gesztusokat említi meg. Szerinte egy ölelés, egy bók, egy apróság mindig nagyon jól tud esni a hölgy szívének.

 

 

Nagy Orsolya

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.