Szerelem

Ez történik orgazmus nélkül

Ez történik orgazmus nélkül
Szakemberek több vizsgálatot is folytatták már a témát illetően és mint kiderült, számos úgynevezett mellékhatása van, ha a nő nem jut el a csúcsra. 

 

Persze mindenki tudja, hogy a szex számos pozitív hatással van. Az orgazmus azonban nem mindig sikerül a nők számára. Ez azonban következményekkel jár. Természetesen hosszabb ideig kell megvonásban élni, hogy a tünetek kialakuljanak. 
 
 
Vizsgálatok szerint azok a nők, akik sokáig nem jutnak el a csúcsra, bizonyos idő után sokkal nehezebben viselik a stresszt és nem megfelelően reagálnak különféle helyzetekre. Hisztisebbek, agresszívabbak, valamint mindenen aggódnak. Ráadásul, ha az élvezetek megvonja magától valaki, akár az immunrendszere is legyengülhet, így könnyebben beteggé válhat. Ezenfelül bizonyos idő után nem fogja kívánni a szexet.
 
Ha pedig mindez nem lenne elég, az is kiderült, hogy az orgazmus nélkül a memória is romolhat. Legalábbis lelassul annak működése. 
 
 
 
N.O.
A sikeres fogyás titka

A sikeres fogyás titka

Egy friss módszer kiderítette, hogy hogyan lehet könnyedén megszabadulni a plusz kilóktól. Ráadásul szenvedni sem kell érte!  
Rachel Bilson szingli lett

Rachel Bilson szingli lett

Mintegy 10 év után a színésznő és kedvese úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább életüket.
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Jake Gyllenhaal családra vágyik

Jake Gyllenhaal családra vágyik

Letelepedne a népszerű színész, s szeretne családot alapítani. Jake Gyllenhaal jelenleg egyedülálló, de alig várja, hogy rátaláljon arra a hölgyre, akivel minde...
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Mindenkit meglepett, hogy 2016-ban elváltak a csinos énekesnő és férje útjai. Gwen Stefani volt párja, Gavin Rossdale most beszélt arról, hogy számos terápián v...
Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató módra!

Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató mó...

A kelbimbó fogyasztása manapság népszerűbb, mint valaha – ezért a belőle készült ételeknek is nagy divatja van. Lássuk ezt az ínycsiklandó, sajtos-baconos válto...
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Ekkor a legjobb házasodni

Ekkor a legjobb házasodni

A tudósok számtalan kutatás elvégzése után megállapították, hogy melyik kor a legalkalmasabb az esküvőre a nőknél.   
< >