2017. 06. 29. - 16:26

Ez történik orgazmus nélkül

Ez történik orgazmus nélkül
Szakemberek több vizsgálatot is folytatták már a témát illetően és mint kiderült, számos úgynevezett mellékhatása van, ha a nő nem jut el a csúcsra. 

 

Persze mindenki tudja, hogy a szex számos pozitív hatással van. Az orgazmus azonban nem mindig sikerül a nők számára. Ez azonban következményekkel jár. Természetesen hosszabb ideig kell megvonásban élni, hogy a tünetek kialakuljanak. 
 
 
Vizsgálatok szerint azok a nők, akik sokáig nem jutnak el a csúcsra, bizonyos idő után sokkal nehezebben viselik a stresszt és nem megfelelően reagálnak különféle helyzetekre. Hisztisebbek, agresszívabbak, valamint mindenen aggódnak. Ráadásul, ha az élvezetek megvonja magától valaki, akár az immunrendszere is legyengülhet, így könnyebben beteggé válhat. Ezenfelül bizonyos idő után nem fogja kívánni a szexet.
 
Ha pedig mindez nem lenne elég, az is kiderült, hogy az orgazmus nélkül a memória is romolhat. Legalábbis lelassul annak működése. 
 
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.