Szerelem

Ez történik orgazmus nélkül

Ez történik orgazmus nélkül
Szakemberek több vizsgálatot is folytatták már a témát illetően és mint kiderült, számos úgynevezett mellékhatása van, ha a nő nem jut el a csúcsra. 

 

Persze mindenki tudja, hogy a szex számos pozitív hatással van. Az orgazmus azonban nem mindig sikerül a nők számára. Ez azonban következményekkel jár. Természetesen hosszabb ideig kell megvonásban élni, hogy a tünetek kialakuljanak. 
 
 
Vizsgálatok szerint azok a nők, akik sokáig nem jutnak el a csúcsra, bizonyos idő után sokkal nehezebben viselik a stresszt és nem megfelelően reagálnak különféle helyzetekre. Hisztisebbek, agresszívabbak, valamint mindenen aggódnak. Ráadásul, ha az élvezetek megvonja magától valaki, akár az immunrendszere is legyengülhet, így könnyebben beteggé válhat. Ezenfelül bizonyos idő után nem fogja kívánni a szexet.
 
Ha pedig mindez nem lenne elég, az is kiderült, hogy az orgazmus nélkül a memória is romolhat. Legalábbis lelassul annak működése. 
 
 
 
N.O.
Kylie Jenner szégyenli testét?

Kylie Jenner szégyenli testét?

Úgy tűnik megviseli a fiatal sztár a várandósság, ugyanis teste is megváltozik, amit nehezen visel.   
Kampányarc lett Jennifer Lopez

Kampányarc lett Jennifer Lopez

A szépséges énekesnőn egyszerűen nem hat a kor. Nem hiába kérik fel sorra a legnagyobb márkák, hogy terméküket reklámozza.  
Alessandra Ambrosio szakított

Alessandra Ambrosio szakított

A népszerű modell több mint tíz év után döntött úgy, hogy felbontja szerződését a kedvenc fehérnemű márkájával.  
Így készül a fahéjas csiga palacsinta

Így készül a fahéjas csiga palacsinta

Kedvencünk a palacsinta igen sokféle módon elkészíthető – akár úgy is formázhatjuk, hogy fahéjas csigának tűnjön. Ízre azonban lényegesen eltér attól. Hogyan ké...
Itt van Selena Gomez élete legszexibb klipje!

Itt van Selena Gomez élete legszexibb kl...

Új videóklipet készített a sikeres fiatal énekesnő – Selena Gomez Wolves című dalához a napokban jelent meg a friss videó, melyen Selena talán eddig a legszexis...
Hosszabb életet akarunk? Tartsunk kutyát

Hosszabb életet akarunk? Tartsunk kutyát

Ha van ebünk, nagyobb eséllyel tovább élünk – állapította meg egy új tanulmány, mely szerint a kutyatartás növelte az idős emberek élethosszát.
Kylie Jenner elszigetelte magát?

Kylie Jenner elszigetelte magát?

Féltestvére, Khloé Kardashian szerint a fiatal valóságshow-sztár és kozmetikai márka-tulajdonos egészen úgy viselkedik, mint bátyjuk, Rob Kardashian.
Borsos ára van a meztelen Madonnának

Borsos ára van a meztelen Madonnának

Tizennyolc évesen számos ruha nélküli fotó készült az énekesnőről – a felvételeket most áruba bocsátják egy aukción. A képek ára 800 és 1200 dollár között mozog...
Életmódváltás=teherbeesés?

Életmódváltás=teherbeesés?

Amikor egy pár eldönti, hogy babát szeretne életük teljesen megváltozik. Sokkal tudatosabban végeznek minden tevékenységet és még az étkezésre is jobban figyeln...
Reggeli tevékenységek, amelyek segítik a fogyást

Reggeli tevékenységek, amelyek segítik a...

Már az ébredést követően érdemes megfogadni néhány dolgot, amire oda kell figyelni, hogy jól induljon a nap és persze a test is formában legyen.   
< >