2018. 05. 18. - 13:54

Ezért nem akar a pasi második randit

Ezért nem akar a pasi második randit
Szakemberek szerint több oka is van annak, ha egy férfi nem akar több találkozót egy nővel. 
Jártál már úgy, hogy azt hitted minden rendben volt a randin és nagyszerűen érezted magad, mégsem keresett a pasi? Persze ilyenkor az ember csalódott, de a tudósok úgy vélik, hogy okkal nem akarnak még egy randit a férfiak. Vannak ugyanis olyan tényezők, amelyek totál elijesztik őket. A legijesztőbb számukra az, ha valaki negatív dolgokról kezd el beszélni. 
 
Randevú
Kiderült, hogy miért nem akarnak a pasik második randit
 
Vizsgálatok szerint utálják a pasik, ha a nő az anyagi problémáival untatja őket. Ez nem első randira illő téma. Ezen felül a családi gondokat sem szívesen hallgatják meg, de a munkahelyi dolgokról sem akarnak hallani. Taszító téma lehet továbbá a mentális betegségekről való csevej, valamint ha egy nő bizonytalannak mutatja magát.
 
 Legtöbbjük udvarias, de az tuti, hogy nem fog kérni még egy találkozót, ugyanis kellemetlenek számára ezek a témák. Valóban igaz, hogy nem illik első randevúra a betegségekről beszélgetni. A szakemberek azt tanácsolják, hogy inkább a pozitív dolgokat emeljék ki és mutassanak nagyobb érdeklődést a férfi iránt, de azért ne túlságosan.
 
 
N.O.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.