2017. 07. 14. - 15:55

Gyógyszerek, melyek csökkentik a nemi vágyat

Gyógyszerek, melyek csökkentik a nemi vágyat

Sajnos egyre több olyan tabletta van, melyek miatt a nők egyáltalán nem kívánják az együttlétet. Mutatjuk, mikre érdemes odafigyelni!

Köztudott, hogy bizonyos kor után a libidó csökkenésnek indul. Ez azonban nemcsak kortól függ, ugyanis akár a fiataloknál is előfordulhat. Ennek pedig oka nem más, minthogy néhány gyógyszer csökkentheti a nemi vágyat.

 

Egy kutatás szerint akár az antihisztaminok, az antidepresszánsok vagy a fogamzásgátlók is lehetnek ilyen hatással a női szervezetre. Az antihisztaminok esetében azt javasolják, hogy inkább reggel és ne este szedjék be. A gond azonban csak az, hogy többnyire ezek a tabletták álmosítanak. Ami kicsit talán meglepő lehet, hogy bizonyos fájdalomcsillapítók is lecsökkenthetik a libidót, legalábbis azok, melyek receptre kaphatóak.

Természetesen nem mindegyik vált ki ilyen hatást, mindenesetre érdemes orvos tanácsát kérni, ha valaki észreveszi, hogy kevésbé kívánja az együttléteket.

 

N.O.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.