2017. 05. 20. - 15:32

Jobb lehet a szex a nyaralás alatt?

Jobb lehet a szex a nyaralás alatt?
Kutatások szerint a legtöbb szerelmes pár sokkal többet vár a nyaralástól. Ilyenkor ugyanis abban bíznak, hogy még izgalmasabb lesz az együttlét. 

 

Meglehetősen érdekes kutatást végzett a Durex, melyben mintegy 2000 fő vett részt. A vizsgálat során kiderült, hogy a szerelmesek azt gondolják, hogy a vakáció alatt jobb lesz a szex, mint egyébként. Ennek ellenére 60 százalékuk azt mondta a megkérdezetteknek, hogy vágyaik nem valósulnak meg a nyaralás során. Ennek pedig egyik oka az, hogy az egyik fél nem foglalkozik a másikkal, inkább tv-t néz vagy a telefonját babrálja. 
 
Jobb lehet a szex a nyaralás alatt?
 
Arra is fény derült többek között, hogy a telefonok és a táblagépek rendszerint megzavarják a szexuális együttléteket. Ez pedig a nyaralás alól sem kivétel. 
A kutatásban megemlítik a közösségi oldalakat is, mely során kiderült, hogy a nyaralók többsége minden nap posztol, ahelyett, hogy párjával foglalkozna. 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.