Szerelem

Jobb lehet a szex a nyaralás alatt?

Jobb lehet a szex a nyaralás alatt?
Kutatások szerint a legtöbb szerelmes pár sokkal többet vár a nyaralástól. Ilyenkor ugyanis abban bíznak, hogy még izgalmasabb lesz az együttlét. 

 

Meglehetősen érdekes kutatást végzett a Durex, melyben mintegy 2000 fő vett részt. A vizsgálat során kiderült, hogy a szerelmesek azt gondolják, hogy a vakáció alatt jobb lesz a szex, mint egyébként. Ennek ellenére 60 százalékuk azt mondta a megkérdezetteknek, hogy vágyaik nem valósulnak meg a nyaralás során. Ennek pedig egyik oka az, hogy az egyik fél nem foglalkozik a másikkal, inkább tv-t néz vagy a telefonját babrálja. 
 
Jobb lehet a szex a nyaralás alatt?
 
Arra is fény derült többek között, hogy a telefonok és a táblagépek rendszerint megzavarják a szexuális együttléteket. Ez pedig a nyaralás alól sem kivétel. 
A kutatásban megemlítik a közösségi oldalakat is, mely során kiderült, hogy a nyaralók többsége minden nap posztol, ahelyett, hogy párjával foglalkozna. 
 
N.O.
A sikeres fogyás titka

A sikeres fogyás titka

Egy friss módszer kiderítette, hogy hogyan lehet könnyedén megszabadulni a plusz kilóktól. Ráadásul szenvedni sem kell érte!  
Rachel Bilson szingli lett

Rachel Bilson szingli lett

Mintegy 10 év után a színésznő és kedvese úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább életüket.
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Jake Gyllenhaal családra vágyik

Jake Gyllenhaal családra vágyik

Letelepedne a népszerű színész, s szeretne családot alapítani. Jake Gyllenhaal jelenleg egyedülálló, de alig várja, hogy rátaláljon arra a hölgyre, akivel minde...
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Mindenkit meglepett, hogy 2016-ban elváltak a csinos énekesnő és férje útjai. Gwen Stefani volt párja, Gavin Rossdale most beszélt arról, hogy számos terápián v...
Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató módra!

Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató mó...

A kelbimbó fogyasztása manapság népszerűbb, mint valaha – ezért a belőle készült ételeknek is nagy divatja van. Lássuk ezt az ínycsiklandó, sajtos-baconos válto...
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Ekkor a legjobb házasodni

Ekkor a legjobb házasodni

A tudósok számtalan kutatás elvégzése után megállapították, hogy melyik kor a legalkalmasabb az esküvőre a nőknél.   
< >