2018. 03. 29. - 12:15

Kell a szabadság a kapcsolatban

Kell a szabadság a kapcsolatban
Vajon mennyire lehet szabad két ember egy szerelmi kapcsolatban? Mindig is nehéz kérdés volt ez, amely nagyon megoszlik a társadalomban. 
Sokan úgy vélik, hogy kell a szabadság egy kapcsolatban. Egyesek szerint, ha valaki minden idejét a párjával tölti, akkor előbb-utóbb véget ér a szerelem. Vajon ennek mi az oka? Természetesen nem arról van szó, hogy mindent külön kell csinálni, ugyanakkor néha érdemes beiktatni egy-egy napot, amikor saját magára szán időt az ember. Szakemberek szerint azoknál a pároknál, akik együtt élnek jobban megoldható, hogy szervezzenek külön programokat is.
 
Kell a szabadság a kapcsolatban
Kell a szabadság a kapcsolatban
 
 A nőnek és a férfinek is fontos engednie. A pasi hagy menjen el meccset nézni a haverokkal, a nő pedig töltsön időt barátnőivel. Ez sokat javíthat egy kapcsolaton. Azért, mert valaki szerelmes még nem kell feláldoznia magát a másikért. Nem kötelező minden nap, minden percét együtt tölteni.
 
 Fontos, hogy az ember szánjon arra is időt, ami feltölti és kikapcsolja őt. Természetesen érdemes mindig kompromisszumot kötni, így könnyen el lehet kerülni a vitákat is. 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.